Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
Claymour to dlugi, niezbyt szeroki, dwureczny miecz uzywany przez szkockich gorali (z ktorych znakomita wiekszosc miala pod 2m wzrostu). A ty narysowales sztylet z kwiatkami na gardzie o_0 Dodatkowo wyglada jak pol produkt - 0 kolorow i szczegolow. A i do cieniowwania sie nie przylozyles
|
Zauważ tylko że kiedy 1 raz pisałeś tu posta prace Krediego było (przynajmniej) trochę gorsze od aktualnych więc widać że są postępy i oby tak dalej
@Kredi
Rysuj spokojnie i dokładnie. Ja sam się nie sprawdzam w rysowaniu ale wiem co mogę ci powiedzieć, żebyś się nie śpieszył temat poczeka myślę że teraz jak się weźmiesz za kolry i troszkę jeszcze przyłożysz do cieniowania i (oczywiście) weźmiesz pod uwagę opinie innych to choćby za kilka dni umieścisz tu już stojąca na dostatecznym poziomie pracę

A nawet jeśli nie to wkońcu poprzez ciężką pracę dojdziesz do celu. Jeżeli twoje prace będą już według ciebie zadawalającymi efektami twojej prace proponuj spróbować swoich sił w innym progrmaie graficznym(polecam Paint Pro Shop)