Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2007, 00:10   #1308
Inwestor
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hupe Pokaż post
Nie expie knightem, bo i po co? Knight nie jest potrzebny na tej wojnie i nawet nim nie walcze. Moj lvl osiagnalem w 3 lata i jakos nie czuje sie gorszy >

Zaufaj mi, nic wam te lvle nie dadza, Masak expil 2 dni na wrlach i wbil kilka mln ale to nadal sa niecale 4 mln w przeciagu miesiaca. Anubis czy ron tez moglby to zrobic jakbysmy z nimi poszli. A o Nemtorze wez mi wogole nie wspominaj, na wrlach caly czas 4 czopy za nim chodza i reszta gildi wylogowana na wrlach. nazywasz to expem?

A co do prfitu, sam robie +-600k/tydzien na czysto jak sie postaram, a dodam ze jest wiecej osob ktore zarabiaja
A ja nigdzie sie nie wywyższałem ... poprostu pokazłem Ci w jakis sposob moje pg bo sie interesowałes. A Ty ciagle mowisz w sposob "gdyby babcia miała wąsy". Puszczaj Anubis czy Rona, ja tylko zycze powodzenia. Co do Nemtora. Co Ty myslałes ze bedzie expil tako bez zadnych ludzi ? Wiadome jest ze odrazu chcielibyscie po niego isc a tak jak widac nie idziecie bo sie boicie i o to chodzi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knox Pokaż post
@Inwestor

Widze ze nie zalapales o co chodzilo w moim poscie ... szkoda
pozdrow swojego mistrza i zyc mu powodzenia na dalszej drodze zycia :*:*:*

@elmo_us

To niech sie rzucaja mi to toto
Czlowieku nie znasz mnie to sie nie odzywaj w taki sposob. Skad wiesz kto jest moim mistrzem ? Raczej takiego nikogo nie ma a napewno nie jest to nemtor. Wogole smieszny jestes. Pewnie CO przyjebalo sie do Ciebie ( nie dziwie sie ) i teraz placzesz tutaj na forum.

PS. Co do brainna to niech on sie tak nie poczówa na tym poi lepiej

Hail CO.

Ostatnio edytowany przez Inwestor - 04-05-2007 o 00:14.