Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2007, 10:10   #43
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Domyślny

pamietacie jak topice o tym co bedzie w updacie bylo co tydzien? moze zaczna niedlugo =]
Ale rozczarowalbym sie gdyby bylo tak jak przed swietami:
1 News "nowe tajemnice do rozwiklania"
3"news Nowe tajemnice"
To chyba wsyzscy pamietaja o jednym i tym samym ;]

Cipsoft plx Zbalansowanie ale lekkie ...

Knight nie jest taka "popierdólka" powiem wam co stalo sie na prawde na OF.
Mielismy grupke 3 sorcow 1 drut i knight (ja wtedy 45lvl). Wszystko lecialo zajebiaszczo (czesio rox) dopoki nie trzeba bylo zejsc ze schodow gdzie z mila wizyta czekalo na nas kilka panow warlordow i wqrwiony drag. Zdobylem sie na to poszedlem blockac. Zaczalem tanczyc z milymi panami dopoki druid nie zaczal bic z morta warlordow (kretynizm) Oczywiscie byl bez utamki 1 combo draga i 2 uderzenia warow i ded.Wrocilem wszystko sie posypalo sorce zaczely uciekac co sie skonczylo tragicznie 3 warlordy 2 zerki i szaman na klatke. Puh puh gryza piach zostalem tylko ja... Otoczony przez ta grupke nie padalem od combo od nich (o dziwo) zaczalem sie uhac potem manaskowac. Zabilem z exori z 2 bp uh ale przezylem JEDYNY!

Powiedzcie czemu jezeli sorc jest taki dobry to czemu ich 3 padlo a ja jeden wyszedlem z trapa?
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...
--Cienius-- jest offline