W sumie to nic nowego, ale postanowilem zrobic ten temat.

Poszlismy tam we 3.
Ja - Elder druid lv. 52
Atunad - elder druid lv. 53
Zlod Darkspear - Elite knight lv. kto by spamietal

, za kazdym razem gdy go spotkam, ma wiekszy. ;]
Tutaj poczatkowe spotkanie z demonem, blocker teleportem, sder parcelem. Normalka.
Po zejsciu ja odbijam do schodow, zeby bylo jak uciec przy switchu, a Atu na parcelach, zeby mogla uciec tak samo jak ja.

Wtedy zaczynamy walic sdkami w brutala. Normalna rutynowa akcja, ktora trzeba ustalic przed huntem jeszcze.
Czasem moze sie zdarzyc, ze demon z pomoca fe moze troche dokopac blockerowi, ale zazwyczaj odplacamy mu wtedy sdkami.
Moge wspomniec tez o tajemnych czarach jakich uzywa demon, tutaj dokladnie widac jak Zlod zostaje uderzony poteznym kregiem ognia.
Oczywiscie na demony nie chodzimy tylko dla lootu (ale przewaznie przydaloby sie wyniesc cos w stylu g-legsow

), tutaj widac podzial ogromnego expa, jakiego demon posiada.
Oczywiscie single spawn nie jest jedynym na jakim siedzimy. Schodzimy czasem pietro nizej, by ubic tamtejsze demony. Niestety maja one respawn dluzszy, niz banshee kolo thais >.<.
Na demonach trzeba byc bardzo przezornym, wystarczy jeden ruch w bok i mozna stracic okolo 200 hp. Ten ss dokladnie pokazuje granice miedzy smiercia, a zyciem.
Czasami demon moze wpasc w zly humor, wtedy robi tak zwanego switcha i rzuca sie na jednego z sdekerow. Na tym ssie wypadlo na mnie. Mozliwe, ze tylko mana shield uratowal mi zycie.
Myslicie, ze po 5 demonach wypadna wam g-legsy lub mms i juz sie wam hunt zwroci? Nic podobnego! Ten hunt w sumie musze uznac za nieudany, poniewaz najlepsze co wylecialo, to giant sword. Dlatego tak bardzo sie cieszymy, ze nam FA wylecial.
Dalsza czesc ssow to juz powrot z demonow. Po wyczerpaniu sie zapasow sd,
zrobilismy Atunad teleport do temple, a sami ze Zlodem postanowilismy wrocic tradycyjnie. Niestety explo, jakie bylo przeznaczone na hero, szybko sie skonczylo na preistessach, wiec Zlod musial go zrobic solo.
To juz ostatni ss, w drodze powrotnej trzeba bylo ubic troche hunterow, ale od czego jest gfb?

Ten hunt na pewno nie bedzie ostatnim, ale nastepnego juz chyba na forum nie zamieszcze, bo nie lubie sie powtarzac. No chyba ze mpa wyleci...
bibi~