Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inwestor
A ja nigdzie sie nie wywyższałem ... poprostu pokazłem Ci w jakis sposob moje pg bo sie interesowałes. A Ty ciagle mowisz w sposob "gdyby babcia miała wąsy". Puszczaj Anubis czy Rona, ja tylko zycze powodzenia. Co do Nemtora. Co Ty myslałes ze bedzie expil tako bez zadnych ludzi ? Wiadome jest ze odrazu chcielibyscie po niego isc a tak jak widac nie idziecie bo sie boicie i o to chodzi.
Czlowieku nie znasz mnie to sie nie odzywaj w taki sposob. Skad wiesz kto jest moim mistrzem ? Raczej takiego nikogo nie ma a napewno nie jest to nemtor. Wogole smieszny jestes. Pewnie CO przyjebalo sie do Ciebie ( nie dziwie sie ) i teraz placzesz tutaj na forum.
PS. Co do brainna to niech on sie tak nie poczówa na tym poi lepiej 
Hail CO.
|
Rotfl, a co zmieni 4 ludzi przy nemtorze? Padna zamiast niego ewentualnie
Oni expia jak chca, nie zauwazyles? Wylogujcie wiecej ludzi na demonie zeby Nemtora chronic to wezmiemy sobie dragi w venore czy edron;]
Tego zdania o Brainnie nie komentuje pfff Zrobil z 5 lvli i nigdy go nie zabiliscie, massloga nie umiecie nawet zrobic?

U nas wiekszosc expi sobie sama, wiadomo ze zanim wam sie jakis masslog uda to z 15 mln brainn wbije.