Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knox
@UP
Ojojoj jak sie urazilismy  widze ze polscy chlopi z CO tez maja dume..., opisanie "co mi zrobilo CO" odpowiedam: nic, poprzednia wypowiedz byla ironia ( dalej nie wiecie co to jest ? n/c). Dlaczego jestem za EM ? hmm: moglbym Cie odeslac do jednych z pierwszych postow, w punktach (tylko kilka podam bo naprawde troche by tego bylo):
1) Nigdy z ust EM nie slyszalem obelg typu : "Spalic zyda, przerobic go na mydlo" itd. to budzi moja zlosc
2) Nigdy nie slyszalem o wymuszaniu (PA) ze strony EM, za to ze strony CO owszem, mysle ze 60 % Aldory juz sie przekonalo osobiscie lub na przykladzie znajomych na czym polega sila CO. Przyklad ? "JEST NAS WIELU" prosze nie kaz mi wymieniac.
3) Nie nawidze calego Olecka, musze podawac przyklady ? Biegaja takie 20 lvl i starsza Cie Nemtorem, kozactwo to za malo powiedziane
4) CO wywolalo wojne, nie podajac dokladnego powodu (sry ale wg. mnie w ustach CO powod: ZWALCZANIE BOTEROW jest bynajmniej smieszne i zalosne)
5) Do bylej Animy, obecnej Insane Alliance naleza praktycznie sami emeryci ktorym znudzila sie normalna gra i postanowili zrobic troche zamieszania...
"se" to przemysl i odpoweidz na pytanie
|
NIENAWIDZE - jak juz
BYnajmniej - sprawia takie cos, ze teraz napisales ze ten powod wojny, jest bardzo konkretny.
Pokaze ci uzycie " Jestes posrany " - "bynajmniej" - zapreczasz.
JA nie jetsem z CO, tylko z galany, widziales moj pierwszy post? Poza se, bylo pytanie kto jest najwyzszym knightem w co?