Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2007, 18:15   #125
Hu'Hu
Użytkownik Forum

Hu'Hu's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luki_Asen Pokaż post
LoL tym charem gram od 8 miesiecy, ja niemuwie ze jestem jakis PG czy cos bo niejestem. NIegram nic w tygodniu jak jest szkola. Bylem milszy??
pisalem do ciebie to wogule mi nieodpisales a holowi caly czas lizesz dupe (niewiem czemu) nawet twuj nick na forum Hu'Hu zal
To jest mój ostatni post w tym temacie.

Hmm.. takim jesteś uczniem, a robisz w poście tyle błędów że żal{może jesteś jeszcze w podstawówce więc mogę to zrozumieć)

Nie rozumiem dlaczego widzę ludzi którzy mi bluzgają choć ja Ich nie znam a oni Mnie.

Jeśli chodzi o Ho'lu> Fantoma da First>Lei Rakoya. To jest mój kumpel i wiele mu zawdzięczam ( w Tibi) .O lizaniu d... to chyba Wy wiecie najlepiej , ale to wasza sprawa, w pewnym sensie Was rozumiem...
Ja tylko raz zapłaciłem brazylowi (Plagenzenho) a potem wolałem odejść z serwera.

Na koniec życzę wszystkiego najlepszego wszystkim nie tylko w Tibi ale i w prawdziwym życiu.

Szczególne pozdrowienia dla tych których dobrze wspominam a Oni wiedzą o kim mówie oraz Michała Rzotkiewki, Ligusa , Ho'Lu, Potusa , Kacperka (użytkowników tego forum.)

Ostatnia prośba : nie komentujcie posta
Jak coś to pisać na priv.

Bye

Ostatnio edytowany przez Hu'Hu - 04-05-2007 o 18:44.
Hu'Hu jest offline