Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glopsson
60 knight 81/80 rh dsm k legs boh gs bs mms i gdzie isc na faccu? guardy? of? elfy? mintwalin?
|
Witaj

No to tak:
guardy:rzucaja dobry loot lecz one juz od paru update nie sa wskazane dla knighta choc inni expia lub celowo skilluja by w przyszlosci na nich jechac.Jesli chcesz na nich expic to mozesz juz spokojnie probowac lecz tutaj polecam z dwurecznej i najlepiej jakbys lurowal jednego guarda na siebie nie wiecej bo mozesz poniesc straty
of:No jest to dobre miejsce , lecz ja bym radzil tobie wbic ten 70 lvl dla bezpieczenstwa.Nie zapomnij o gfb i ewentualnie hmm.Unikaj miejsc z warlordami.Najlepiej to tam chyba bedzie z bronia dwureczna choc znajduja sie i zwolennicy jednorecznej na tym ze expowisku.Wiec musialbys sprawdzic

.Zysk jest tam swietny (duzo halberd z zerkow moze leciec)
EF:Expowisko rownie swietne.mozesz zaczac od zaraz

.Z expem powinnes wychodzic groobo na 30k+(oczywiscie z boszkami ).Co do loota to zalezy bo masz dwa warianty.Mozesz chodzic i expic to wtedy bierzesz dwureczna i jedziesz z expem lub jak chcesz zarobic a malo stracic to bierz bs+shield.Wszystko polega tu na bieganiu i szybkim ganianiem elfow scoutow.Mozesz zachodzic na Arcany i liczyc czy poleci jakis cosmic energie.bierzesz uhy lecz najwiecej to bedzies zuzywal manasow ktore polecam tam wziasc

.Naprawde polecam
Mint:No expowisko wysmienite.Mozesz rowniez juz na nie chodzic.Bardzo swietny zarobek.Duzo wartosciowego loota.Spotkasz tu mase minosow roznej masci.Przyda sie tutaj gfb oraz hmm.Uhy moga leciec praktycznie na mino magach lecz ich unikaj lub lej na calego

.Expa duzo bedzie lecialo mysle ze okolo 30k+.Tutaj tez uh oczywiscie lecz czesciej manasy wykorzystasz.
W ramach podsumowania
Jesli chcesz zarobic: Mintwalin
Jesli chcesz dobrze poexpic: EF,OF (dobij przynajmniej 65-70 poziom)
Jesli chcesz powastowac lub poexpic wolno to guardy
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Progmaniak
"Mam druida z 27 lvlem(prawie 28) i 26 mlvlem. Gdzie mogę opłacalnie huncić dragi z dsami i hmm? Tereny dla facc oczywiście."
Na tym poziomie smoki wogóle nie są opłacalne.
|
Niekoniecznie.Moze probowac na pojedynczych respach i liczyc na cos pozadnego.Choc expa z tego malo :/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibianusir
Ja Mam Knighta ze skilami 80+ gdzie moge huncic zeby szybko lvl wbijac lvl 68
|
w twoim przypadku to przeczytaj moja odpowiedz do uzytkownika wyzej