Temat: Maple StoRy
Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2007, 23:22   #782
zoliax
Użytkownik Forum

zoliax's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Białystok

zoliax ma numer GG 6035236 Adres Jabbera do zoliax
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś Pokaż post
nie pakuj w endure nie oplaca się wwal 1 pkt i styk. Wal w iron body czy jak to tam bylo ze wiekrzy weapon def
Nie opłaca się? Czasami może być ekstremalnie przydatne... dzięki temu można np. przeżyć na luzie na lince w okolicach El Nath. Czasami trzeba odejść od kompa... ale z drugiej strony i tak ludzie mogą się do CSa schować.
A co do budowania woja... mam, stosunkowo kiepsko, ale przyjemnie rozłożone skille(na eMS)... a właściwie będę miał... mam zamiar zmaxować 4 piersze skille, ale reszte(7 pkt.?) wsadzić jakoś w PS i SB. Dziwne, ale tak robiłem mniej więcej moją pierwszą konkretniejszą postać. Przyjemnie mi się nią grało.
@up
Hmm, nie nerwicuj sie tak, że nie będziesz mógł wykorzystać 2x expa, bo to jest tylko bonus, nie w każdej grze można na coś takiego liczyć... zwykły dodatek, jakby go nie było wyszedłbyś na to samo, więc ciesz się radością tych, co zrobią kolejne poziomy dzięki 2x expowi... No i nie klnij tak na Nexon, bo Wizet współpracuje z nim raczej z jakiegoś powodu... finansowego? Ale mogli to i tak lepiej zrobić >: D.

Ostatnio edytowany przez zoliax - 05-05-2007 o 00:14.
zoliax jest offline   Odpowiedz z Cytatem