Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tristo
Moje zdanie jest stanowcze!NIC NIE ZMIENIAC!Zastanowcie sie!Przeciez profesje sa wywarzone!Racja.. sorc/drut potrafi szybciej expic od knighta.. ale przeciez jego to kosztuje a knighta nie!!Albo chocby wojny-wszyscy narzekaja ze knight sie do wojen nie nadaje.. a przeciez on jest ronie wazy co sorc/drut/pall.. bez nich wojny trwaly by pare minut.. Najty sluza jako fortece nie do przebicia!!zauwazcie ze aby zabic najta trza w cholere ludu(a i tak jeszcze trza trapnac.. oczywiscie nie biore pod uwage duzych roznic lvli)a taki sorc?wystarczy ze sie zagapi.. nie wlaczy utamki i po nim.. a nawet jesli bedzie mial utamke to jedyne co moze robic to sie manasowac.. a najt ma uhy(magiczne postacie ofc tez ale gowno z nimi zrobia bo maja tyle hp, ze inni biora je czesto na strzala)!!! Zastanowcie sie!!na serio!! oo,wpadl mi do glowy kolejny przyklad.. wezmy sorca/druta i knighta.. postac magiczna chcac ubic potwora polega na offensie(np.sd) i czesto okazuje sie ze ginie jesli nie ma gdzie uciec w razie czego.. a najt?moze stac przy nim ile chce(oczywiscie z duzo iloscia uh.. a capa to ona ma!)wystarczy ze pojdzie na potwora ktory sie nie leczy albo leczy sie lecz slabo.. I JEST JEGO!!co do palla to nigdy nie gralem nim ale zawsze chcialem bo przeciez ma w cholere plusow!!uderza skad chce!!owszem sorc/drut tez moze z runek ale bolta kosztuje 1gp a sd 325-.-
jest roznica hitow,ale wlasnie dlatego ta gra jest ciekawa!!!jakas profesja jest w tym dobra, a inna a tamtym..
Na koniec dodam ze gram sorcem.. ale dlatego ze wole walke offensywna..
jesli ktos tak jak ja ja lubi to ja wybierze.. jesli nie to wybierze knighta ktorego jakby co nie bede mogl zbyt szybko zabic bo ma w chuj hp!!!ehh.. to tyle.. mam nadzieje ze przemowilem do rozsadku..
PS.jak pisze szybko i pod wplywem impulsu to robie duzo bledow ort takze sry 
|
6 sorków 100+ + tibia NG = 170 knight pada ; )
btw bolt = 3 gp ;d