Zobacz pojedynczy post
stary 05-05-2007, 03:12   #115
zalmiwas
Guest

Domyślny

ej zal mi was.......

przeczytajcie te posty i wyjdźcie stad... w poprzednich tematach moze i sie bluzgalismy ale zdazaly sie jakies konstruktywne posty, jakas dyskusja... a teraz pisza tu sami kretyni ktorzy rozmawiaja z jakas ku r wa ciota ktora podszywa sie pod zwidka..........

wszystkie osoby ktore mialy cos ciekawego do powiedzenia, dyskutowaly zostaly zbanowane i powstalo kolejne pierodlone forum noobow 13latkow... tibia schodzi na psy to juz nie jest ta gra ;s coraz wiecej w niej shitu noobowsta... kiedy to byl old school miales 40lvl byla zajawka pzdr a teraz? idz w chuj...

pozatym cos tam psizecie 'zwidek ma wazniejsze zajecia'......... LECZCIE SIE tyle wam powiem... wazniejsze pff zabijanie paru pixeli wbisujac exevo mort hur i tak przez 12h dziennie????????? mam nadzieje ze napisal ten egzamin na 20pkt i starzy odlacza mu neta mzoe to go wyleczy bo poki co jest w amoku i o niczym innym nei mysli tylko wbic 200lvl, nie wie po co on musi ;o

troche sie rozpisalem, pewnie nie zrozumiecie o co tak naprawde mi chodzilo ale nie chce mi sie tego ejszcze raz czytac i poprawiac ide spac

a teraz gmy mnie banujcie i tworzcie swoje piekne forum i nowa lepsza tibie, pełna 13latkow ktorzy nie beda jesc zeby miec na pacca ;s

Signed,
Kapucha.