Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xenossadon_Olin
Ja powiem tak ;]
Cale ruthless to zajebane nooby
Pan SoTdA - Myslalem ze jestes wporzadku ze jestes normalny a tu ostatnio slyszalem ze jestes najgorszy z nich no i duzo ludzi gada ze hackujesz :/
Pan Mdw - Zjeb genetyczny i wogle, kopia hulka, w wywiadach pisze ze odpisuje a jak nie to ze nie ma czasu kolega raz napisal i otrzymal odpowiedz
14:32 Mateusz Dragon Wielki [294]: wy*******aj noobie jebany
Pan Herganon, Achon Elaw, i jakis tam loch na Stry~ blokaliscie dritie i tego wam nigdy nie zampomne za co ten blok?? Za to ze lepiej od was expi??
Pan Liromor - Slyszalem ze tez niezle ziulko ze nienawidzisz polakow to czemu sie przylaczyles do ruchaczy??? Poniewaz sa niby najlepsza gildia na Harmoni???
|
Boze ..... Zal Mi Slow , Ja Tam Nic Do Liromira nie mam moim zdaniem jest wporzadku , nigdy mi sie na resp nie wjebal ani wogole nie zapyskowal
a co do innych mial bym wontpliwosci , a co do mdw to on specjalnie tak robi bo wie ze jak np pogro spodoba sie tam expienie to on juz nie bedzie mogl wbijac 2 mln dziennie bo resp bedzie zajety... wiec robi tak zeby zniechecic ludzi aby tam wogole przychodzili.....
A co do pogro to ludzie ja blokoja bo dobrze expi no i to jest czysta zazdrosc , wystarczy wywnioskowac z filmu herganona ze robia to tylko dlatego ze zaczela wbijac 1 mln dziennie + wiec juz jak ktos tyle wbija to trzeba mu all zjebac... i W Tym Jest Moc Ruthless......
A co do Driti to tez jest taka sama sytuacja jak z pogro , ludzie mysla ze ona szaruje... ale to nie jest prawda , poprostu ma czas na gre to gra co nie ? ... kogo to interesuje , a to jest czysta zazdrosc z ich strony.. bo wyprzedza ludzi z lvl. a przecierz tak nie moze byc zeby jakis przecietny gracz mial wiekrzy lvl od Bossa Z Ruthles .....
Gdyby Tylko Pogro Napisala do mnie to zapewne tez bym przylecial i pomogl , tak jak bylo z dritia. Gdybym sie postaral to byl bym tam w 5 min , nawet Abelius lecial tylko pancres go blokowal m walami -.- a pogro wlasnie konczyla hunta , nie miala juz nic mf dlatego tez padla, ma nauczke zeby nosic ze soba sd