Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 05-05-2007, 11:13   #4482
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Imię: Memphiz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
a wtedy ludzie pokroju tych polacksow z forum i casspariego beda rzadzili serwerem i bedzie druga furora ? wybornie, doprawdy wybornie.. powinniscie uwazac o co prosicie, tyle wam powiem. chyba ze lubicie, jak do was 200 ms pisze "ej wyjc mu z guarduw bo to muj ril zioom jest ok ?" bądź tez wypoci sie i uslyszycie bardzo gleboka sentencje "padasz shmato a twuj stary to pedal !!!! i huj ci w dope!!!!111111".

tego chcecie ?
Za to mamy Suva który mówi że ma wiecznie lagi a jak przychodzi się zmierzyc z kimś silniejszym to nie loguje. Jesteś przykładem własnie takiego 200ms (tyle że z nizszym lvlem) tak jak zresztą wiekszość na większosci serwerach. Gdyby nie update dotyczący sorców to byś miał swojego 80 palka a a Mannow by miał 100~. Imhreeya by nie było, Rundo to samo. W wojnach wygrywały by dalej ludzie z botami a nie z pvp. Nie mów że jesteś lepszy od Casspariego bo jak on jest taki jest. Dużo osób go uważa za idiote, kretyna ale chociaż wyjdzie na to pvp i padnie ale wyjdzie. Też jesteś polacksem czy jak to tam nazywasz. Wg mnie z jednej strony jesteś ok bo umiesz grać itd a z drugiej pieprzysz na forum o farmazonach których nikt nie chce słuchać. Jak byłeś na 70lvlu to byłeś całkiem inny no ale wiadomo 127lvl i próbojesz być fajny jak to ty mówisz. Oczywiście nie mówie że jestem od ciebie w jakikolwiek sposób lepszy, mądrzejszy ale stwierdzam fakty które większość widzi. Dla mnie pvp to zabawa a jeżeli dla ciebie to strata chara no to trzeba było na non pvp iść.
Veer~ jest offline