Boże... Drodzy forumowicze... Otóż ten evul zimn to najwiekszy skur...... jakiego świat widział....
"Kamsz synu , pamietasz moj 1 hak? Okłamłeś mnie żeby mi humor poprawic... pominmy to, pamietasz jeszcze Zimna i lobesepo starych ownerow? Co trenowali postaci dlugggo skille lvl skille lvl , chodzili w ***owym eq, ja jestem inny pracowałem cięzko na to co miałem . Żądziłem polakami , mogą się znaleźć osoby które temu zaprzeczą , Pamietasz kamsz jak walczyłem w Carlin jak mnie trem i elmera waliły? Pamietasz jak Ja , Scualo i Clene pogonilismy okolo 10 polakow na 60 lvlach? Mialem wtedy 64 lvl..."
Boże... Karol( bo nie zaslugujesz na miano Zimn) wstydziłbyś się wogóle wstawiać screeny... Jesteś żałosny wyhakowałeś połowe Polaków z Amery którzy ci ślepo uwierzyli we wstawiane linki itp... Nigdy nie żądziłeś Polakami... W bitwie przeciwko polskiej gildi Nevendar byłeś tylko ty i Clene z polski, reszta wziąłeś hlvli... Szczepana zabiliście również podstępnie i na prawde pożal się boże nad tobą... Bezwzględnie wyhakował byś każdego, możesz tutaj ludziom wmawiać że nie ejsteś hackerem że nie mam dowodów... Na amera większosc polakow nie zmieni o tobie zdania już nigdy... Starzy ownerzy Zimna i Lobesepa pozostaną legendami, o tobie już wszyscy zapominają... Twoje s****...... nie zna granic, zrąbałeś te postać dokumentnie. Ciesze się ze stary owner zarąbał ci postać. Ok, jest to nie w porządku że teraz sprzedaje loot, powinien zrobic jak Lobesepo odrazu deleta ale zasłużyłeś sobie na taki los... Połowe swojego bogactwa zawdzięczasz hackowaniu...
Ktoś tu jesze powiedział że stary owner zrąbał postac do 46lvlu... Otóż nie. Zjechał ją do 54 aty noobowsko padłeś w pare dni na dlach,bk itp... Drakeez i Szczepan głownie przez ciebie nie grają już na Amera, dla nich pozostaniesz na zawsze symbolem noobostwa i głupoty.
Wcześniej nie chciałem się wypowiadać na polskim forum amery, siedziałem cicho, ale widząc co ty wyprawiasz tutaj szlag mnie trafił... Po prostu krew mnie zalewa jak widze, że inni współczują ci utraty postaci...
Nie pisze tu bo zżera mnie zazdrość co do tego że laziłeś sobie na demony i miałeś 3 e-plate 20 dsm(wiadomo skąd). Pisze tutaj bo szczerze cie nienawidzę za to co robiłeś przez pół roku swojej gry...
Pozdro Beholder Blade 56 elite Amera.
p.s. Tych niby Polaków co przegoniłeś w Carlin było dokładnie 8 i 2 tylko na 60+ Byli nawet na 25, a ty wezwałeś podstępnie swoich hlvli koleszków w środku bitwy...
Ostatnio edytowany przez behi - 10-10-2004 o 22:28.
|