Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 05-05-2007, 12:14   #4487
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

@ kiroy

przedstawiasz wizje "obsidii bez explockow", a mi sie taki plan nie podoba, i mam prawo o tym napisac. nie mowie, ze yunichi jest takim polacksem, ani nikt z LS, ale brak jakiejkolwiek kontroli (jesli sie do tej wladzy juz dorwiecie) oznacza naplyw idiotow z Aurei, Furory i innych serwerow, na ktorych nieogarnieci ludzie dostali w dupe. i tyle, a ty oczywiscie musisz juz bronic swojej propagandy mowiac mi, do czego mam prawo a do czego nie.

@ veeray

ty, to sie najlepiej zamknij. to co robie w grze jak i w rl to moja sprawa a tobie i reszcie ownerow za przeproszeniem chuj do tego. jak napisal finer, jesli zechce teraz zaczac grac na calmerze knightem na nowym koncie bez pacc, to zrobie to, a tobie nadal nic do tego. jak mialem 70 lev to bylo inaczej, nikt nie oskarzal mnie o to, ze wymyslam powody zeby nie pomagac polakom w wojnie. ale teraz, to nie, on klamie, on sie boi, on jest beee bo nie trzyma z polakami SUV TO PEDAL CO POLSKEM SPSZEDAL. jeszcze cos ?

@ enverox

mnie osobiscie ze strony szwedow nie spotkalo jeszcze nic niemilego. no moze zawiodlem sie na kilku osobach, w ktore wierzylem a jednak porzucily swoje idee na rzecz wladzy. i tak, znam 'kogos' z LS.

@ pawlos

cos ci sie pomylilo chyba.. jakis czas temu, rozmawiajac z mannowem powiedzialem mu, tak samo jak dorpazowi, ze wszyscy ci ludzie pokroju imhreeya i fooziego dzialaja mi na nerwy, wczesniej mowilem, ze jak narazie nie mam zamiaru z nimi walczyc, ale jak dostane explocka to jak najbardziej, ale jakos zli na mnie nie sa i jesli mam jakis problem z kims z ng to moge (a przynajmniej moglem, gdy jeszcze wogole sie logowalem) do nich z tym napisac i miec pewnosc ze mi pomoga. ale co do mojego dolaczania do ng - raczej nie. bylem przez jakis czas w ng i wiem, ze nie warto. moje miejsce jest w rambo z ludzmi, ktorzy nie podejmuja decyzji bez uzgodnienia tego z reszta gildii i sa poprostu dojrzali i mili - nie to co ty czy wiele osob z tego forum

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 05-05-2007 o 12:16.
Ptak~ jest offline