@ kiroy
przedstawiasz wizje "obsidii bez explockow", a mi sie taki plan nie podoba, i mam prawo o tym napisac. nie mowie, ze yunichi jest takim polacksem, ani nikt z LS, ale brak jakiejkolwiek kontroli (jesli sie do tej wladzy juz dorwiecie) oznacza naplyw idiotow z Aurei, Furory i innych serwerow, na ktorych nieogarnieci ludzie dostali w dupe. i tyle, a ty oczywiscie musisz juz bronic swojej propagandy mowiac mi, do czego mam prawo a do czego nie.
@ veeray
ty, to sie najlepiej zamknij. to co robie w grze jak i w rl to moja sprawa a tobie i reszcie ownerow za przeproszeniem chuj do tego. jak napisal finer, jesli zechce teraz zaczac grac na calmerze knightem na nowym koncie bez pacc, to zrobie to, a tobie nadal nic do tego. jak mialem 70 lev to bylo inaczej, nikt nie oskarzal mnie o to, ze wymyslam powody zeby nie pomagac polakom w wojnie. ale teraz, to nie, on klamie, on sie boi, on jest beee bo nie trzyma z polakami SUV TO PEDAL CO POLSKEM SPSZEDAL. jeszcze cos ?
@ enverox
mnie osobiscie ze strony szwedow nie spotkalo jeszcze nic niemilego. no moze zawiodlem sie na kilku osobach, w ktore wierzylem a jednak porzucily swoje idee na rzecz wladzy. i tak, znam 'kogos' z LS.
@ pawlos
cos ci sie pomylilo chyba.. jakis czas temu, rozmawiajac z mannowem powiedzialem mu, tak samo jak dorpazowi, ze wszyscy ci ludzie pokroju imhreeya i fooziego dzialaja mi na nerwy, wczesniej mowilem, ze jak narazie nie mam zamiaru z nimi walczyc, ale jak dostane explocka to jak najbardziej, ale jakos zli na mnie nie sa i jesli mam jakis problem z kims z ng to moge (a przynajmniej moglem, gdy jeszcze wogole sie logowalem) do nich z tym napisac i miec pewnosc ze mi pomoga. ale co do mojego dolaczania do ng - raczej nie. bylem przez jakis czas w ng i wiem, ze nie warto. moje miejsce jest w rambo z ludzmi, ktorzy nie podejmuja decyzji bez uzgodnienia tego z reszta gildii i sa poprostu dojrzali i mili - nie to co ty czy wiele osob z tego forum