Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 05-05-2007, 12:32   #4488
don~
Użytkownik Forum

don~'s Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Świat: Obsidia
don~ ma numer GG 6472095
Domyślny

ZOSTAFFIDZ MI SÓWA!1!111

...bo trzymam sie z nim juz niekrotki okres czasu i wiem, ze on nie klamie co do lagow. Ja mialem identyczna sytuacje, czyli lagi od ponad pol roku (i to takie, ze az bylo strach ruszyc sie z dp), ktore minely dopiero wtedy, kiedy zmienilem neta na netie. Bylem z Suvem na nie jednym huncie, nie jeden hunt konczylismy wczesniej niz planowalismy z powodu lagow (najkrotszy hunt Suva trwal 15 min~ - kiedy bylismy na behemothach z Archinem, Suv ledwo mogl sie ruszac i musial zastapic go Dare Drix). Z tego co wiem Suv stara sie o zmiane neta, ale na osiedlu, na ktorym mieszka nie ma zbyt duzych mozliwosci. Tak wiec naprawde dorosnijcie i przestancze go bluzgac z tego powodu. Poza tym to jest GRA INTERNETOWA, a gry maja za cel dostarczac zabawy graczom, wiec kazdy moze czerpac ta zabawe na swoj wlasny sposob, wiec przestancie osadzac Suva i kogokolwiek o to, ze nie chce, czy nie moze, czy nie lubi, czy wrecz kocha sie bic : ).

p.s.

Nie pijcie "Złotego Kłosa" z gwinta... : (

@edycik:

Jeszcze jedno... przestancie w koncu wtracac i porownywac zycie do tej gry, bo robi sie az zal i brak mi slow oraz wstydze sie za nasz narod jak czytam takie posty : ( (kieruje to do tych, ktorzy tak wlasnie postepuja).

Ostatnio edytowany przez don~ - 05-05-2007 o 12:42.
don~ jest offline