Zobacz pojedynczy post
stary 05-05-2007, 14:31   #1252
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wr00n Pokaż post
@Ten od kurew
A ja bede kurwa pisal kurwa kiedy mi sie to podoba. Slowa zostaly stworzone zeby ich uzywac. To ktore slowo jest traktowane jako bluzg zalezy od umowy spolecznej rownie dobrze mozemy sie umowic ze np klawiatura to przeklenstwo i co tez wtedy by cie to razilo?
Nic nie jest umówione, jakbys nie zauważył to 95% przekleństw wiąże sie z seksem i że tak powiem "czynnościamy fizjologicznymi"

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ahcarb Pokaż post
Wiec gdyby tengu zaczelo bardziej dostawac to napewno z nich skorzystaja. A WK rozwiazalo KH. hmm... nie wiem o co tu chodzi...
Juz sie o to pytalem, odpowiedz padla ~10+ stron temu

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Superb Pokaż post
nie sadze ze popelniam az tyyyle ortografow wiec sie odpierdolcie
około 15 błędów interpunkcyjnych i chyba 8 ortograficznych, napisz tak w szkole a od razu trafisz do lekarza na badanie dysortografii, dysgrafii i pewnie jeszcze ze 5 innych dysmózgowi
Cytuj:
tak przy okazji niektore wiersze nie maja zadnych znakow interpunkcyjnych a mimo to na polskim nie slyszy sie narzekan ze strony nauczycieli wiec moze z laski swojej rowniez zamknieicie dupe
albo piszesz normalnie i po POLSKU uznając zasady ortografii albo pisz wierszem, twój wybór

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Superb Pokaż post
Swietnie ze taki plebs jak ty wnosi cos do tematu
za to ty napewno dużo