Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 05-05-2007, 14:46   #4495
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Imię: Memphiz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Domyślny

"@ veeray

ty, to sie najlepiej zamknij. to co robie w grze jak i w rl to moja sprawa a tobie i reszcie ownerow za przeproszeniem chuj do tego. jak napisal finer, jesli zechce teraz zaczac grac na calmerze knightem na nowym koncie bez pacc, to zrobie to, a tobie nadal nic do tego. jak mialem 70 lev to bylo inaczej, nikt nie oskarzal mnie o to, ze wymyslam powody zeby nie pomagac polakom w wojnie. ale teraz, to nie, on klamie, on sie boi, on jest beee bo nie trzyma z polakami SUV TO PEDAL CO POLSKEM SPSZEDAL. jeszcze cos ?
"

Nie zamkne się bo wiesz jest takie coś że to jest forum i każdy ma prawo wypowiedzieć co myśli o twoim "polacks keal mi is suv i lov archin mannow mfs to demona bring now" Ani razu nie obraziłem cie jakimkolwiek stwierdzeniem więc po co nerwy? Mówie jak z mojej perspektywy to wszystko wygląda. Nie mówie że kłamiesz co do lagów ale mówie że tak płakałeś tyle czasu że nienawidzisz PA i wogóle a sam popierasz exp locki bo jak mówisz będa ludzie typi Casspari. Akurat ludzi taki jak on jest niewiele więc o co ci chodzi? Jak dla mnie to możesz dołączyć do NG i nie będe nikomu miał za złe co będziesz robić . Jak mówie nie ubliżaj nikomu bo sam nie jesteś lepszy od nikogo "Polacksie".

"Zejdźcie już z niego. Dużo osób jest na Obsidii neutralnych a wy tylko Suv, Suv i Suv. Czy on jest jedynym wysokim lvl który nie miesza się do waszych wojenek ?"

Jest dużo osób neutralnych ale przynajmniej nie pieprzą głupot na forum i znam sporo osób które mają podobne zdanie jak ja więc coś w tym jest.
Veer~ jest offline