Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2007, 00:46   #10
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tristo Pokaż post
Oby!Ostatnio poswiecilem duzo czasu na trenowanie nowej postaci po czym okazalo sie ze jestem shackowany!..
TAK!!!Zawsze staram sie sprawdzac kazdy film, skanowac kompa prawie codziennie i spelniac rozne inne zalecenia ludzi zakladajacych tematy typu "jak nie zostac shackowanym.." ale staje sie poprostu niemozliwym pamietanie o kazdym sciagnietym pliku etc. Niedawno smialismy sie z kumplami(chociaz nie wiem z czego tu sie smiac) ze pare dni temu pliki z keyloggerami etc. byly na calej pierwszej stronie w dziale filmy!!!GDZIE TU ROZUM....
To sie slabo starasz rotfl.
Swego czasu sciagalem mase filmikow codziennie. Patroluje forum od ponad 3 lat, sprawdzam rozne syfy czy sa syfami, itd. Mam mase znajomych codziennie ogladajacych filmy, czytajacych tibia.pl i jakos ani ja, ani oni - nigdy nie mielismy hacka.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tristo Pokaż post
PS.a moze.. TRISTO NA MODKA!!! Nie znam sie za bardzo na tym ale gdybym mial taka mozliwosc to od razu uzytkownikowi wstawiajacemu key(etc.) dalbym bana na ip!!!Ma on wtedy brak mozliwosci(chyba-bo jak juz powiedzialem nie znam sie na tym) robienia kolejnych kont i pisania na forum!
Tia... A księża na księżyc.
Jesli masz neostrade to mozesz zmieniac sobie co chwile IP. Wiec ban na ip tutaj odpada i prosze Cie - oszczedz nam swoich madrosci

@Kor:
Coke company to jakby nie patrzec jedna z najwiekszych korporacji, dlatego mi przyszla do glowy
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem