Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2007, 02:56   #1282
strausss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 12 2006

Świat: Xerena
Domyślny

Przepraszam to już naprawdę ostatni raz kiedy piszę odpowiedź na posta pewnego niedorozwoja, więcej naprawdę tego nie zrobię bez względu na to co z siebie wydali następnym razem.
Superb - człowieku ty naprawdę masz jakieś problemy.
Skoro jesteś taki niewyżyty że musisz się kłócić z kim popadnie wróżę ci świetlaną przyszłość w PiS lub LPR (oczywiście za kilka lat jak już będziesz na tyle dorosły żeby mogli cię przyjąć).
Co do trudnych słów których nie tylko że nie rozumiesz ale nawet nie potrafisz poprawnie przepisać - zapytaj się swojego sołtysa buraku, może jest mądrzejszy(na pewno jest).
A jeśli chodzi o IQ - mierzy się jego iloraz nie poziom ( i na pewno nie poziomnicą chociaż ty może próbowałeś), a chwalić się rzeczywiście nie masz czym sądząc po tym co tu wypisujesz.
Jeszcze co do rasy - ty wyglądasz na kundla pospolitego i swojej rasy nie oczyścisz zabijając mnie, bo w żadnym wypadku nie jestem tej samej rasy co ty.
Pozdrów swoich kolegów z Hitlerjugend.

Koniec mojej korespondencji z Superb.

Btw. gdzieś widziałem podpis na forum "nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem"
Jakie to prawdziwe
strausss jest offline