Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2007, 10:37   #17
soanord
Guest

Domyślny

Knight na facc ma do dyspozycji tylko expowiska oblegane przez mase noobów z wandami, ja jak gram palem to sobie pójde na ghostland poziom -3 z dsami i ghoulami w pierwszej jaskini i biegam po calej wybijajac dsy: zero noobow bo jaki noob z wandem przyjdzie na zbiorowisko ds? I zaloze sie ze robie tam wiecej expa (mój exp to około 20k/h) niz knight ktory expi razem z 5 innymi ludzmi w ef/dc/poh lub tez czeka na expowisko i robi 0k/h. (ja nie musze czekac bo na ds sie codziennie wbijam i nikogo nie ma) Nie musze chyba wspominać ze sie z samej kasy i viking helmetów zwraca bo inaczej bym tam nie chodzil. Pokazcie mi expowisko na facc gdzie knightem zawsze mozna sie wbic i jechac przez 24k/h??? A ja na ds tak moge, bo nikt nie przychodzi na ten poziom chociaz oczywiscie tyle nie gram ale moglbym.

Jesli chodzi o sorca/druta to sytuacja ma sie podobne jak u knighta + mogą ewentualnie pojsc na mniej oblegane expowiska z summonami (np. dragi gdzieś tam na draconii lub innych miejscach gleboko pod ziemia) i robić tam śmieszny exp pokroju 7k/h narazajac do tego swoje zycie.

Takie jest moje zdanie a wy mozecie miec inne tyle ze ja to wiem z wlasnego doswiadczenia.

I tak jak juz wczesniej ludzie wspomnieli palem wystarczy wbic 40 dista co trwa mniej niz 5 godzin czyli praktycznie w granicach bledu statystycznego (porownujac do calego czasu grania postacia) wiec mozna spokojnie powiedziec ze pal expi bez treningu. Ja osobiscie wbilem 33 dista i poszedlem expic na trollach z arrows i mi sie zwracalo bo jeszcze strzały dorabiałem w trakcie expa a 13 lvl do robienia strzal wbilem serpenciokiem na tych samych trollach. (hehe oczywiscie to nie jest prawidlowy rozwoj paladyna i bron boze tak robić ale mi się nie chciało podnosić spearów nawet do tego 40 )

Na facc jedyną licząca się profesją jest paladyn a na pacc dochodzą jeszcze sorc i drut.

Ostatnio edytowany przez soanord - 06-05-2007 o 10:53.
  Odpowiedz z Cytatem