Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy
ale niektorym pasuje wolnoc za lizanie dupy to spoko ich sprawa  zycze milej gry tym ludziom wtedy na Obsidii maja prawo robic z ryja szmate 
|
Jeśli ktoś uważa że koleżeństwo to lizanie dupy to może sobie podać rękę z Axiem

.
Wy powiedzieliście co o mnie sądzicie - ja powiem co sądzę o was...
Śmiać mi się chce jak widzę dorosłych chłopów, którzy chyba nie mają nic innego do roboty jak obmyślać kolejne wspaniałe pomysły dotyczące panowania na Obsidii. Zastanawiam się co by się działo jakby kiedyś Steve po pijaku wyłączył Obsidie na 2-3 dni. Chyba tylko jedno -> obniżyć flagi do połowy masztów, dać na msze żałobną i ubrać się na czarno.
Wy tą całą wojne ( mówię tu szczególnie do osób którzy nie biorą udziału w wojnie, za to najgłośniej wykrzykują -> Hail LS i Vanum) przeżywacie bardziej niż mrówka okres.
Aha i jeszcze jedno, ja nie jestem proNG bo w NG nie znam blisko żadnej osoby, niektóre osoby są tam chamskie ale co zrobić ( raz się targowałem z Mannowem o cenę runek, kupił drożej, a za 5 minut miałem glebe)... to jest TYLKO GRA i nie będę płakał jak ktoś mnie z respa wywali i sobie nie poexpie...