Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2007, 17:21   #1295
tzu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 03 2007

Domyślny

@up
nawet nie zaczynaj grac na tym servie bo tu nie ma przyszlosci
jak szwedzi przegraja bedzie zle ale jak polacy wygraja to bedzie jeszcze gorzej bo wiem ze polacy to wieksze pa i kilka postow wczesniej jak jakis debil pisal zeby pomagac noobcharami bo dzieki nim jak wygramy wojne to spokojnie beda mogli pozniej wbic 100lvl to ty sie czlowieku palnij w leb na chuj obiecujesz ludziom takie gowno przecierz wszyscy wiedza ze jak wy sie dorwiecie do wladzy to tu kurwa nikt sobie nie pogra oprocz przyjaciol i dupo lizow wiec apeluje do ludzi ktorzy chca pomagac nie ze wzgledu na swoj char ale o to zeby pomoc rodakom- pomysl 10 razy za nim pomozesz polakowi bo on predzej czy pozniej tak cie wychuja i nie sluchaj tych debilnych obietnic bo to gowno prawda kazdy mysli tylko o tym zeby stracici na tej wojnie jak najmniej wiec zakoncze to taka puento ze polacy to chamy i pasozyty ktorzy wykorzystaja cie i zostawia jak szmate i dlatego wam nie pomoge chociarz na poczatku wojny chcialem ale jak widze co sie dzieje to mi sie nie dobrze robi a i jeszcze jedno wiem ze beda kontry w moja strone ale sie pytam po co? bedzie cie chcieli sie tylko oczyscic z zarzutow chociarz mondre ludzie beda wiedziec ze i tak klamiecie wiec nie wysilajcie sie a i naprawde nie zalezy mi na tym zeby obrzucic was blotem tylko chce przemowic do rozsadku nie ktorym ze to jest tylko gra ale gra spoleczna wiec trzeba tak jak w rl miec jakies zasady moralne a nie byc tylko takim egoistom co tylko mysli ze jego charze jest najwazniejszy a inni oprocz kolegow sie nie licza wiec a nawiazujac do superb to ten koles prowokowal i pisal bez ladu i skladu ale jednak w jego postach mozna doczytac sie jakiegos sensu a nie jak wiekszosc z was klamie i oszukuje ale oczywiscie wszyscy zaczeli po nim jechac za to ze mowil prawde tylko ze ta prawda bylo w dosc skomplikowany sposob zakamuflowana w prostacko napisanych postach ale widac ze byl to abieg celowy a wiec peace koledzy i podajmy sobie znak pokoju i nie badzcie takimi chamskimi kurwami jesli macie sumienie i kierujecie sie jakimis zasadami moralnymi a i nie mowcie mi ze jakis przyklady mam podawac bo ja te swoje wnioski wyciagnelem czytajac caly temat wiec nie da sie tego w tak oczywisty spobo podac wiem ze moj jezyk ortografia i interpunkcja stoja na zenujaco niskim poziomie ale co ja mam tu udawadniac ze jestem jakims zasranym profesorem? ja tu wyrazam swoja opinie w spobo taki jaki chce narazie
tzu jest offline