Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2007, 17:06   #3369
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Skille: ۞
Domyślny

Ja was nie rozumiem : ( , przez 3-4 dni mojej nieobecności wbiliście z 20 stron a ja musze to wszystko czytać !!!!1

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rastafarians Pokaż post
Btw. kiedyś ktoś tu polecał Kelerisa i przyznaję racje
Kelerisek roxś <3

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiełek Pokaż post
Yeah! Metal roxxxx \,,,/ <3
Się odezwal ten co metalu najwiecej slucha, moge sie zalozyc ze ty wiecej metalu na zlom zaniosles niz sluchales piczko <3
Cytuj:
dowód ?

15:49:58 Ja
ty metalu sluchasZ?
15:50:09 Kiełek
tak srednio
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao Pokaż post
Cos wyzej bylo napisane o dlugowlosych i nie bylo to mile, a wiec musze cos teraz napisac, wole byc brudasem w waszym mniemaniu, sluchac metalu, rocka, niz jebanego techno albo r&B, Prawda jest taka ze ludzie sluchajacej ostrej muzyki przewaznie chodza do lepszych szkol i sa madrzejsi, zobacz sobie kto chodzi do zawodowek i jakiej muzyki sluchaja, wniosek nasowa sie sam. Danth nie zebym Cie lubil jednak Nirvana rulezzz
Jini rozumiem Cię , sam nie mam nic do metalu , i do tych co jego słuchają. Nie moja wina , że 'metal' wywiera taki wpływ na społeczeństwo , nie ja Cię obraziłem, ale dlaczego sam obrażasz muzykę jaką lubie ? I dlaczego stwierdzasz , że jeśli słucham hh i techno , to jestem odrazu mało yntelygentny i pójde do zawodówki a najleiej jeszcze potem pójde kraść albo wyjade do angli i będe robolem? Jak ktoś słucha disco polo to jest głupi , wsiuński i kij wie jaki ? Nie , na disco polo wychowało się wiele geniuszy , naukowców i chui wie czego. Więc jeśli masz komuś za złe , że cię obraził to powiedz to JEMU a nie odrazu jebniesz wszystkich pokolei w tym mnie , chociaż złego słowa na Ciebie nie powiedziałem ;/ Sam słuchał hh , techno i wszystko co mi sie spodoba nawet niektóre utwory rockowe, motolowe reagge (czy jak to pisze) mi się podobają , i wcale nie czuje sie ani lepszy ani gorszy bo słucham takiej muzyki...

kthxbye , Peace And Love , No War , Noł Keal Mi plax , <3

@down

<luz> tylko jaki ku** znowu kiełek :< ?

Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 06-05-2007 o 20:33.
Trai'ler jest offline