Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2007, 18:27   #201
krzysheak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer Pokaż post
Aby Silver Mace lub Crystal Mace częściej wypadały - żeby były bardziej dostępne... Bo club'owcy mają skull staffa - najlepszego jednoręcznego cluba a zarazem dobrze dostępnego
LOL TO TAK JAK NAPISAC : Niech great axe spada z kazdego rata... pomysl logicznie to jest rare , rare na ktory moga sobie pozwolic nieliczni np. taifun na furorze , zunri na askarze , ingek z celesty bodajze itp

Swoja droga to szkoda ze zeby wyrownac szanse h lvli do noobkow nie da sie limitow expa do 15 minut dziennie albo dla noobkow zeby byl 4x exp i ,zeby z rata spadaly mpa ale tylko jak 7 lvl go ubije >.>

Jak tak czytam nie ktore komentarze to az srac mi sie chce. A tak wogole to po ch*j wam rpgowe questy lol jak i tak na drugi dzien bedzie qs na tibiwiki?
chcecie sobie pograc w cos z klimatu rpg? to nie pogracie bo tibia jest zbyt plytka na chodzenie po stu npc itp... zreszta macie postmana jak komus sie nudzi ^.- ktory wg mnie jest najnudniejszym i najbardziej dupnym questem w calej grze choc ... jest przydatny np. na hydra island

Ostatnio edytowany przez krzysheak - 06-05-2007 o 18:29.
krzysheak jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.