Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak
Popatrz lepiej na nowy open na xerenie a swoja droga to nie vision ma super extra pvp tylko duski to nooby i sie boja a ponadto widac ze ty gowno wiesz o tej grze i tylko spedzasz godziny na ogladaniu filmikow z warrrr, fakt... ja tez to robie ale patrze obiektywnie i wiem ze wiekszosc ludzi ktorzy uwazani sa za pvp godow maja ng ze skryptem na m ringi/t ringi / ssa + uh bota sd combo
duzo noob charow i ogolny support (czesto u gmow) choc teraz juz troche mniej od kiedy odeszli niektorzy gmowie np. excessus czy jakos tak ktory banowal ludzi za namowa mojego kumpla o nicku Rat
|
Stary prosze cie zastanow sie co piszesz .Widzisz duski to nooby z tym sie zgodze , kolesie nie maja taktyki nie maja zgrania itp (mozna to nazwac pvp- bo chyba pvp to nie tylko strzelanie z run) .Mowisz ze gowno wiem o tej grze -prosze cie ja wiem ze jestes ograniczony i nie wiesz co to war i co to taktyka jak napisales w jednym ze swoich super postow wczesnij ze glownie to jestes blokowany przez swocih ziomow z gildi prosze cie. Co do ng to nie powiem ze jets to hujowy program bo to nie prawda ;p ale ng nie gra twoja postaciatylko ty ;p ale chyba tego nie rozumiesz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak
ee tam , a brales udzial w jakiejs wojnie miszczu? ^.-
bo na open battle np. zwykle jestes trapniety przez guildmatow i nie wiem czym tam mozesz sie wykazac no chyba tylko posiadaniem kupionego/cracknietego ng
i fartem jak ci ktos combo przywali i 10 hp zostanie naprzyklad ^^
|
Widze ze wszytkim mowisz ze nie brali udzialu w wojnie. Ty za to jestes masta pvp blokowany prze swoich kumpli . W jedynej wojnie w ktorej brales udzial bylo chyba venore vs thais tam cie pewno blokowali.