Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2007, 18:15   #2507
Kruczyy
Użytkownik Forum

Kruczyy's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2006
Lokacja: Płock

Imię: Kruczyy
Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
Poziom: 141
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez akdmks26 Pokaż post
tak kruczy chcialem tobie wylizac dupe ... heh odkryles moje intencje ... tak szukam przyjaciela.... jestem sam, chyba popadne w kompleksy..i zaczne grac w tibie... zal.pl? jestem taki brzydki ze z domku nie wychodze dlatego lize tobie dupe... mam nadzieje ze zostaniesz moim przyjacielem? plisss

moze pokazesz mnie swoje zdjecie? zebym wiedzial kogo na ulicy w morde lac.. widze ze masz swoje pieski na posylke... hmm to tak jak ja tylko ze.. moje sa bardziej wytresowane hehe i mnie nie musza bronic przez posty... hihihi pokazujac sie na forum bedziesz mial wiekszy respekt wsrod kolegow w wieku 13-17 lat... czekamy na fotke ; )
brzydki? ja takiego kompleksu nie mam =) przynajmniej siebie sie nie wstydze... ;] chcesz moje zdjecie? prosze Cie bardzo

mmm zatkalo? a w domu mnie czesciej nie ma niz jestem wiec teraz wiesz kogo lac po mordzie Płock zaprasza =) i nie szukam respektu u innych i jego tez nie oczekuje, mam swoje zacisniete grono znajomych lepszych nie znajde Pozdro dla Sigane Team i mojej Ilonki ;*
czekamy na Twoja fotke