Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2007, 19:26   #32
Dark Immolator
Użytkownik Forum

Dark Immolator's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morrusek Pokaż post
@up A prosze bardzo...
Zaden wyczyn... jeszcze na tibii 7.6 kiedy mialem swojego 16 sorca zabilem dla 2x, a moj kumpel z rl bloczyl go na 30 lvlu... jakos trudno nie bylo, a jak zwykle loot nam nie dopisal,
A potem chcieliscie isc na warlocka... ale ots padl... tak mi przykro...

Cytuj:
ewol... chociaz w sumie jak na 51 lvl to i tak malo bledow robisz,
Oceniasz ludzi po lvl?
Ja nie widze zadnych bledow.

Cytuj:
ale wez sobie idz kup kilka bp uhow i pocwicz uhanie, najlepiej na slimie, zeby jak cos nie pasc tak szybko... aaa i siohera wez, jakbys sie zagapil... rotfl
Czy twoim zdaniem najelpiej jest wciskac caly czas F1F1F1F1? Jak tak to sry... milego wastowania 2 bp uh na zwyklym dragu.

Cytuj:
Huehuehueh, wez mnie nie roz******aj... ;d;d;d
Nie krece filmow, bo co to ma komu dac? Osoba z moim lvlem sama wie jak expic, a taka osoba jak ty, nie bedzie miala z niego nic po za orgazmem, bo nigdy tam nie bedzie huncila...
Omg wyluzuj... usiądź spokojnie... odpocznij sobie... ok ok masz ten 90 lvl jestes bardzo fajny... on jest gorszy od ciebie.. ok jest wyszstko w porzadku... mama zrobi zaraz jajecznice... Pewnie musisz miec duzo kumpli z takim podejsciem do sprawy, wkoncu ty jestes tym eloelo mastah z 90 lvlem.
Moze go jeszcze wysmiejesz bo nie siedzi po 5-7 h dziennie grajac na kompie jak ty? Gz tego insomaniacka 22h przy kompie to niezly wyczyn.

Cytuj:
@edit, jak bardzo mi sie bedzie nudzilo, bo wyjde z rooka 8 lvlem i ci zblocze bez problemow dla...
znowu ten ots...oby nie padl znowu
Dark Immolator jest offline   Odpowiedz z Cytatem