Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morrusek
@up A prosze bardzo...
Zaden wyczyn... jeszcze na tibii 7.6 kiedy mialem swojego 16 sorca zabilem dla 2x, a moj kumpel z rl bloczyl go na 30 lvlu... jakos trudno nie bylo, a jak zwykle loot nam nie dopisal,
|
A potem chcieliscie isc na warlocka... ale ots padl... tak mi przykro...
Cytuj:
ewol... chociaz w sumie jak na 51 lvl to i tak malo bledow robisz,
|
Oceniasz ludzi po lvl?
Ja nie widze zadnych bledow.
Cytuj:
ale wez sobie idz kup kilka bp uhow i pocwicz uhanie, najlepiej na slimie, zeby jak cos nie pasc tak szybko... aaa i siohera wez, jakbys sie zagapil... rotfl
|
Czy twoim zdaniem najelpiej jest wciskac caly czas F1F1F1F1? Jak tak to sry... milego wastowania 2 bp uh na zwyklym dragu.
Cytuj:
Huehuehueh, wez mnie nie roz******aj... ;d;d;d
Nie krece filmow, bo co to ma komu dac? Osoba z moim lvlem sama wie jak expic, a taka osoba jak ty, nie bedzie miala z niego nic po za orgazmem, bo nigdy tam nie bedzie huncila...
|
Omg wyluzuj... usiądź spokojnie... odpocznij sobie... ok ok masz ten 90 lvl jestes bardzo fajny... on jest gorszy od ciebie.. ok jest wyszstko w porzadku... mama zrobi zaraz jajecznice... Pewnie musisz miec duzo kumpli z takim podejsciem do sprawy, wkoncu ty jestes tym eloelo mastah z 90 lvlem.
Moze go jeszcze wysmiejesz bo nie siedzi po 5-7 h dziennie grajac na kompie jak ty? Gz tego insomaniacka 22h przy kompie to niezly wyczyn.
Cytuj:
@edit, jak bardzo mi sie bedzie nudzilo, bo wyjde z rooka 8 lvlem i ci zblocze bez problemow dla...
|
znowu ten ots...oby nie padl znowu