Temat: wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2007, 19:32   #41
krzysheak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

Nie mowie ze mam super pvp a tak wogole to temat zaczal sie od tego ze ja powiedzialem ze w tej chwili nie ma czegos takiego jak dobre lub zle pvp znaczy sie moze byc lepsz a lub gorsza taktyka
Zgadzam sie co do tego ze niektorzy na low lvl maja lepsze pvp od 100 lvli
A co do mojego hacka... nie mam pojecia skad sie wzial, bardzo mozliwe ze moj brat skas zlapal tego syfa poniewaz gra w wolfensteina i jest nie rozwazny w tym co sciaga zdeczka

Jeszcze co do hackow... czy nie sadzicie moi mili (^.-)ze to dziwne ze w ciagu 7 dni okolo 15 osob dostalo hacki? Mam na mysli mnie varitha nuttka lumpyego ice agrin palladyna eragon of askara sith of sorccer (czy jakos tak) (wymienilem 7 osob ale to tak z pamieci bo bylo wiecej hacknietych) , a i jeszcze reedemer chociaz nie jestem pewien czy on sie sam nie rooknal bo dostal hunta za ubicie cutten eye joe'a

@Zhuki
Swe wygrywaja wojny bo maja duzo kasy w grze i maja duzo na blessy , i na padanie ogolnie
Co do ciebie to n/c
Obejrzyj sobie jakis open war gdzie ludzie niby nie sa blokowani przez kumpli , daj mi choc jeden przyklad,
Ja ci moge dac przyklad na blokowanie, chocby nagranie z ts furory sprzed roku okolo gdy 11-letni zwidek co chwila klnie i mowie nie bloczcie nie bloczcie itp
nie badz żałosny miszczu plx

Ostatnio edytowany przez krzysheak - 06-05-2007 o 19:36.
krzysheak jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.