Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Immolator
A potem chcieliscie isc na warlocka... ale ots padl... tak mi przykro...
|
Oczywiscie, ale jak tylko ruszyl poszedlem na Ultra demona co wali 1500 jednym pierdem, ale jakos zbloczylem... najpierw sprawdz co to jest ots, zebys mogl sie wypowiadac, bo pewnie na zadnym nie grales...
Cytuj:
Oceniasz ludzi po lvl?
Ja nie widze zadnych bledow.
|

moze kup sobie takie cos jak ta buzka ma...
Tak oceniam ludzi po lvlu, bo siedze tyle co on, a zaraz bedziesz sie pytal skad... to sie ku**a domysl!
Cytuj:
Czy twoim zdaniem najelpiej jest wciskac caly czas F1F1F1F1? Jak tak to sry... milego wastowania 2 bp uh na zwyklym dragu.
|
Nie chodzi o czestosc uhania, tylko o odpowiednia chwile, ma koles polowe hp, a jego refleks prowadzi do tego ze dopiero po 3 sec udeza uha, a nie mow mi, ze mial exhausted, bo go*no prawda.
Cytuj:
Omg wyluzuj... usiądź spokojnie... odpocznij sobie... ok ok masz ten 90 lvl jestes bardzo fajny... on jest gorszy od ciebie.. ok jest wyszstko w porzadku... mama zrobi zaraz jajecznice... Pewnie musisz miec duzo kumpli z takim podejsciem do sprawy, wkoncu ty jestes tym eloelo mastah z 90 lvlem.
Moze go jeszcze wysmiejesz bo nie siedzi po 5-7 h dziennie grajac na kompie jak ty? Gz tego insomaniacka 22h przy kompie to niezly wyczyn.
|
Jest taka stronka, na ktorej mozna sobie sprawdzic, wychodzi, ze siedze tyle co on na miesiac... wiec? Jak juz lizac dupe, to komus lepszemu (taka dobra rada).
Cytuj:
znowu ten ots...oby nie padl znowu
|
Poszukam na forum mojej gildii, jak 8 lvl bloczy demona _/ dam tu link, o ile tu wroce, to jest moj ostatni post, bo widze, ze noobki z carlin lubia lizac dupe komus (o swietny film, brawo!, dasz cos? dasz cos? plzzz)
Btw, bo gdybysmy grali na tym samym servie pvp, to tutaj zupelnie kto inny by mial lizana dupe

Dlatego to jest moj ostatni post tutaj, zajme sie swoim serverem.
Pozdro, aha... i jeszcze raz, filmik do du*y, kasuj go jak najszybciej!