Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2007, 20:51   #75
Lord of the Universum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Katowice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 113
Skille: 92/91
Poziom mag.: 7
Domyślny

Ludzie... zastanówcie się w ogóle co wy piszecie. Jestem prawie na 100%, że nie zrobią nowych terenów, expowisk dla FACC. Gdyby tak było, mniej ludzi kupowałoby PACCa. Za Premium Account płaci się po to, by mieć coś z tego. Wyobrażacie sobie nowe expowisko dla FACC i napływ noobów? A tak w ogóle, tibię powinni zrobić płatną, nie byłoby albo przynajmniej było o wiele mniej noobów. A co do wyrównania profesji, to ja proponuję, żeby najtowi zmniejszyli albo wyeliminowali minimalne obrażenia. Czy nie wkurzacie się jak dobijacie potworka za 1, 2, 1, 15, 100? Albo zwiększyli częstotliwość uderzeń. Taki druid czy sorc se podejdzie i walnie kilka razy exori vis, do tego różdżka i po sprawie. Magowie nie walną za 1, zawsze jest jakieś sensowne minimum, a u rycka?! To jest śmieszne jak np. snake'a nie weźmiesz na hita z dobrymi skillami. Druga sprawa - ile najcik ma życia, a ile druid many?
Teraz coś z innej beczki, taniejące itemy, na lunarze wszyściutko tanieje tak szybko, że niedługo "średnie" itemy będą walały się na ziemi tak jak na OTSach. Nie mam pojęcia co CIP mógłby zrobić, by ceny były stabilne. Dodanie do djinnów nie zbalansuje za bardzo cen. Nie wiem jak na innych serwach, ale na Lunarze ludzie kupują WoI, Dragon Shieldy itp. za ceny tańsze i sprzedają je u djinnów. To jest trochę dziwne... teraz sobie kupię eq za 500k, a jak wbiję jakiś konkretny lvl, to sprzedam je za 50k:/ I to z wielkim trudem. I za co potem kupić runy/manasy?
Lord of the Universum jest offline