Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2004, 19:21   #2
Vegefa Ziom
Użytkownik Forum

Vegefa Ziom's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju

Vegefa Ziom ma numer GG 6128566
Domyślny

Brawo, szczególnie intencji. Powiem wprost bez rozczulania się nad Sossarem... Ja już z kolegami wysłałem list do niego. W moim było też o upadku(napisze na dole chpć nie będzie idealny jak ten wysłany) Więc nie byłeś pierwszy... dalej... Nic to nie dało, nie wiem czy byłem pierwszy bo Mako też miał napisać z Darkiem(Pokame i Darkbraver) ale myślę że te %$@# nie napisały bo wychodzi na to że za bardzo nie lubili Sosariusa , ale wiem że bardzo dużo ludzi pisało do niego. Do niego nie tylko w listach,..e-mailach, lecz też na forum, jako gracz Azury pewnie dużo się naoglądałeś tematów, było ich naprawdę dużo a każdy miał kilkaset postów(no może "trochę przesadziłem)... Możemy mieć tlyko nadzieję że zmieni zdanie... w końcu na Azurze gra Ambellyn(jego żona(chyba...) miałby w niej duże wsparcie bo ona ma 100lvl...
btw. Ładnie napisany list

List ode mnie i od moich przyjaciół(w przybliżeniu chociażby*)

Wspiołeś się można by powiedzieć na szczyty i to bardzo wysokie, lecz jak wiesz, upadek z większego szczytu bardziej boli... mamy nadzieję że to nie przeszkodzi ci w zdobywaniu tibi. Twoje doświadczenie w grze czyni z ciebie jednego z najbardziej obytych w grze... Ta historia to przykład tego co może zrobić ludzka chciwość, chciwość lub co gorsza chęć głupiej zabawy, nie mjaącej na celu nic pożytecznego. Mająca na celu jedynie zadowolenie hakera. Osobiście bardzo cię prosimy o powrót na Azure (bla bla bla bla bla bla bla(tu słowa otuchy)bla bla bla)

* - oczywiście są to nie pełne urywki z mojej pamięci byćmoże nie warte przeczytania(z góry przepraszam za zaśmiecanie takimi głupotami(czyt. niepotrzebnymi informacjami) forum)

Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 11-10-2004 o 19:24.
Vegefa Ziom jest offline   Odpowiedz z Cytatem