Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2007, 21:15   #1689
Ballor Lurt
Użytkownik Forum

Ballor Lurt's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Wiesz co Koti Conqueror? Udajesz takiego mastera. Ale to pozory. Nie mam zbyt dużego poziomu, ba, mam 10 ;p Ale to tylko dlatego że z moim internetem nie bardzo mam jak grać (ip blocked). Ty jesteś po prostu noobem. Noobem, który uważa że dobry poziom wystarczy, noobem który myśli że może wszystko. Myślisz że ja nie wiem że bałeś się iść na pojedynek z kimśtam o poziomie wyższym niż 90 i zapłaciłeś paymenta? Myślisz że dasz radę z kimkolwiek o poziomie 100+? Mylisz się. Jedyną twoją przewagą jest poziom, a raczej ilość many i życia i szybkość. Nic poza tym. Byle 120 kina (!) mógłby Cię zabić. Dlaczego? Dlatego że Twoje PvP jest po prostu denne. Hunta boisz się na tyle że jakiego by Ci paymenta nie strzelili to i tak zapłacisz.

Cytuj:
23:34 Koti Conqueror [160]: pozniej zajebalismy babouna 90RP
Zwracam uwagę na liczbę mnogą. Widzisz? Jestem pewien że gdyby tą postacią grał ktoś z dobrym, naprawdę dobrym PvP (po nickach tu nie będe wymieniał), walka byłaby na równych siłach. Chyba że zacząłbyś uciekać. Bo 90RP nie ma szans Cię dogonić. I to jest cała Twoja przewaga. Wiesz do kogo jesteś podobny w celach i umiejętnościach? Do CHYBA najlepszej MS na Selenie... (nie patrzyłem czy jest najlepsza). Ona też zabija duużo niższe poziomy. Bo wie że da radę. Ale kogoś równego sobie się nie odważy. Jak Ty.
Ballor Lurt jest offline