Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Enverox
Ad.1 - Jeśli składał obietnice, to niech ich dotrzymuje zamiast cały czas się wykręcac
Ad.2 - Nawet jeśli mieli wyższy lvl ode mnie ( 75+), to co z tego, jeśli są takimi polacksami, nie pomagają kumplom i siedzą na 1 respie dzień w dzień przez miech
Ad.3 - Forum jest po to, żeby dyskutowac, a jak widac jest teraz "trendy na Suva" oraz trwa wojna, co się ze sobą wiąże
@ Van
Czemu udzieliłeś (będziesz udzielał) takich ripost, skoro sam należysz do takich polacksów
No to jedziemy,a wiec:
pkt 1. Racja,ale Tobie zlozyl ta obietnice?Wydaje mi sie,ze nie wiec pretensje do niego moga miec ludzie,ktorym zlozyl.
pkt 2.To chyba osobista sprawa kazdego,czy siedzi i expi caly dzien,tam czy siam,czy tez pomaga innym.
pkt 3.I wlasnie zamiast o wojnie czytam non stop zazalenia dotyczace Suva,ludzi ktorzy nie mieli(moze sie myle),nie maja z nim nic wspolnego
A wiec Enverox.
Przypuszczam,ze opinie na moj temat wyrobiles sobie dlatego,ze nie jestem w LS,tudziez Vanum?Chce CI tylko powiedziec,ze mi osobiscie NG nigdy zlego nic nie zrobilo,pozatym znam tam pare osob i nie moge na nich zlego slowa powiedziec.I jezeli myslisz,ze powinnienem dojsc do LS,oraz to ze jestem Polakiem nie oznacza odrazu,ze musze walczyc z nimi?