Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic
Co ty pierdolisz, oglądałeś chociaż mecz? widziałeś ile serca i ambicji Chelsea włożyła?? grając w 10 zmusiła arsenal do obrony i mogła to wygrać 3 bądź 4-1.
Możecie se mówić co chcecie ale The Blues pokazali charakter.
Anyway congratz for MU.
|
Aaaa mamo mamo ratunku. Wielka frustracja, bo ktoś powiedział złe słowo na klub bez historii -.- Gówno mnie to obchodzi jak grała i i jaki wynik mogła osiągnąć. Ważne, że nic nie ugrali w tym sezonie. Zacznie się rozkupywanie piłkarzy. FCB ma chrapkę na Lamparda, Terry'ego, J. Cole'a i Essiena. Inne kluby też chętnie zobaczą w swoich szeregach piłkarzy Chelsea. Myślę, że Mourinho też długo nie zagrzeje miejsca. Moja subiektywna ocena. Mam prawo do tego i przestań płakać.
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Maggic
Fajnie Chelsea dominowała 2 sezony nagle w tym sezonie po dramatycznej walce o mistrzostwo wygrywa Manchester
|
Ale gdyby to CFC wygrała ten sezon to pisałbyś, że zasłużenie i że prowadzenie MU przez cały sezon to przypadek.
Cytuj:
|
2 sezony mistrz, teraz drugie miejsce... Qwa rozpad. Czy rozpadem jest to, że Sheva i Ballack mają odejść? Czy to, że jeżeli Mourinho nie wygra następnej edycji LM to ma opuścić klub? Nie, dobiera się jak najlepszy skład/kadrę żeby jak najwięcej osiągnąc. Słabsze sztuki się eliminuje.
|
A ja mówię, że to jest początek końca Chelsea, bo nie wierzę, żeby klub, który nagle wskoczył do światowej elity potrafił się w niej utrzymać przez więcej niż 5 lat.
Cytuj:
|
Pogratulować mogę Maggic'owi, ładnej postawy jako kibica.
|
Szczególnie, że frustruje się jak tylko ktokolwiek oceni Chelsea.
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Vekegi
Dla mnie również Chelsea i tak jest mistrzem Dziękuje jej za postawe podczas dzisiejszego meczu i sezonu, a gratuluje manu mistrza
|
Tak zachowuje się kibic.