Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2007, 00:18   #2739
trgft
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 05 2007

Domyślny Dzieci ulicy

Chciałem tylko powiedzieć żeby te kurwa "dzieci ulicy" nie na*******ały takich postów. Bo kurwa jak wychodziłeś na dwór tylko wtedy kiedy tibia nie działała to współczuje (Pare godzin przed update i w czasie ss hehe). Ty kurwa zrozum że niektórzy lubią grać wieczorem po dniu na podwórku i rano np. niektórzy kurwa grają podczas obiadu a raczej przed lub po gdy inni czekają na obiad. Dla niektórych ten błąd to nie powód do wyjścia na dwór tylko jebana nuda podczas gdy nie ma co robić osobiście gram z nudy i czasami nocą do pewnych godziny i w dzień kurwa nie ma jebanej chwili żebym nie wyszedł na dwór do kolegów jeżeli tylko tam są. Jeśli w tym momencie pomyślisz że moji wszyscy koledzy grają w tibie to się mylisz bo oni w większości się smieją z tej gry co prawda nawet jej nie znając.

Co do tematu to jak dla mnie niech tu będzie co dotyczy danery wszystko oprócz waszych kłótni bo mi to np pomaga że wbijam wieczorkiem i patrze na posty czy nadal są kick i już kurwa widzę że muszę się zająć czymś innym na szczęście jest telewizor + inny rzeczy związane z netem odwiedzam czasem wydarzenia z danery ale pustka i huj dobrze lepiej niech będzie jeden temat dotyczący danery i kłade na te wasze kategorie jak nie będziesz się kłócił nie będzie spamu napisz po prostu kto kogo i za co ujebał a reszta na priva że jeden jest lizodup a drugi nie to już nas nie za bardzo obchodzi szczególnie że to zwykłe wyzwiska a nie prawda w 90% oni tylko piszą że nadal są kicki i tylko przy okazji napiszą co tracą jakiś komentarz jak nie chcesz czytać to jak zobaczysz słowo kick przejdż do next posta.

A i pierdole kurwy co kurwa przytakują jakby kurwa były lizodupami.

Nuda zmusiła mnie do napisania tego postu i huj kłade na komentarze chyba że będziesz pierdolił jakieś głupoty bo głupoty nie znosze.

Przepraszam za przekleństwa to tylko nasza mowa...

Ostatnio edytowany przez trgft - 07-05-2007 o 05:43.
trgft jest offline   Odpowiedz z Cytatem