Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2007, 00:33   #69
Nuflon
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Strzelce Opolskie

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Arcania
Poziom: 21
Skille: 19/23
Nuflon ma numer GG 8427195
Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt Pokaż post
Solowanie Mino Maga. Hmm calkiem przyjemne doswiadczenie, ktore mialam okazje doswiadczyc. Teraz pewnie glowicie sie coniektorzy jak mi udalo sie tam dostac. HA odpowiedz jest bardzo prosta - po co glowic sie nad MM na Rooku skoro pelno biega ich na Mainie??

Plan polegal na tym. Mialam wowczas chyba 70 lvl +/- 2. Aby w trakcie wybijania Trolli nie urosly mi skille (chcialam zachowac statystyki z Rooka) wybralam profesje Sorca. Z Venore w towarzystwie dwoch panow udalam sie do jaskini z Mino Magiem (po drodze do Kazo), w ktorej grasowalo pelno Trolli. Mialam na sobie podstawe rookowe eq wraz z life fluidami. Jak sie okazalo przeliczylam sie ze swoimi mozliwosciami i zaczely sie problemy. Widzac, ze moj wysilek nie przynosi efektow (max hit jakim go podarowalam wyniosl 3hp), pozyczylam eq od znajomego i dalej poszlo jak po masle. Cala akcje mozecie zobaczyc na mojej stronie, ktorej link widzicie ponizej.

Klucz 4602 - bez komentarza.

Sunrise i jego walka z Mino Magiem - bez komentarza.

Sunrise i jego Brass Armor - narazie bez komentarza =]

Ciekawostka - na Rook mozna wrocic majac nawet 150 lvl. Ale jak to zrobic zachowam dla siebie.
Solo Minotaura Mage nie da rady zrobić Kataną/mace/hatchetem najlepiej luk poison arrows i jest gicior ;] gdziesz widzialem screena gdzie master slayer, sunrise i ktos tam jeszce ubijaja mino maga (moze to fakie ale nei jestem pewien) A teraz sry za offtopic mam pytanko do pani rookguardian~ jakie masz skille bo jestem bardzo ciekawy ;]
Co do klucza to nie mam pojecia. Moze ma go Sunrise za pierwszy 50 lvl ? Ale nie mowcie na mnie odrazu noob bo tylko mowie jak moze byc -.-

Ostatnio edytowany przez Nuflon - 07-05-2007 o 00:41. Powód: Sry nie wiedzialem że temat jest o kluczu xD
Nuflon jest offline   Odpowiedz z Cytatem