Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2007, 03:06   #1704
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Świat: Selena
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Przeczytalem z grubsza te posty. To co ten kolo wkleil to wydaje mi sie ze te 3 ostatnie linijki to fake tzn nie powiedzialem tego ale zeby wam bylo milo to moge powiedziec teraz. Tak nikt mi nic nei moze zrobic. A jak jest inaczej to prosze przekonajcie mnie ale nie tutaj glupimi gadkami tylko w tibii. Ja juz tysiac razy mowilem dlaczego wyszedlem z wojny i w ogole W OGOLE tego nie zaluje. Co do pvp ogolnie to nie rozumiem jak mozna kogos oceniac a samemu niczego nie dowiezc, bo pokazal ktorys z was cos na selenie kiedykolwiek?

TA BO KOTI MA LEVEL a kto wam bronil expic. Tzn bronil bo jestescie noobletami i nie potraficie sobie poradzic. Ja sie jakos zawsze umialem ustawic i nigdy z nikim problemow nie mialem chociaz we wszystkich wojnach walczylem. Lize moze dupe mi ktos zarzuci a komu lize dupe? To Cruoris i Fraternity zabiegaja o mnie zebym do nich doszedl.

I tak robie co mi sie podoba a jak wam nie pasuje to idzcie na non pvp albo mnie zabijcie.

Jakies dzieciaki 12-letnie spamuja forum jaki to ja jestem be a nic nie wiedza o tej grze a tymbardziej o selenie. I w sumie zawsze sa tacy co tak pieprza glupoty, a prawda jest taka ze wy odejdziecie a Koti bedzie zawsze gral i robil co chcial na selenie

"Zobaczymy" powiecie... no to nie mowcie tylko cos zrobcie. Robcie chary z mysla tylko ze kiedys mnie dojedziecie, trapy na mnie nie wiem robcie cos zebym sie nie nudzil a nie klapcie ozorami na forum.
KotiConqueror jest offline