Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2007, 10:45   #61
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gitara3000 Pokaż post
KURNA! jeżeli tyle hackerów jest na tym świecie to niedlugo co 2-3 miesiace beda podobne sytuacje mam nadzieje ze ludzie z cipsoftu to naprawia... ja akurat gralem w tibie tylko na niemieckich servach to juz muj 2-3hack
No to moze powinienes z Tibia skonczyc? i z forami tez ;P Wez sie lepiej ogardnij i za nauke wez bo na "muj" rozum to ty idiota jestes

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez katja of isil Pokaż post
to na jakiej niby podstawie maja odtworzyc to co bylo ?musza cokolwiek cofnac nie widzę innej mozliwości
Nie musza, i nie cofna..gracie w gre online gdzie zawsze moze sie cos takiego zdarzyc..tak czy inaczej nie cofna bo nie maja podstaw;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- Pokaż post
Jak za starych dobrych czasów .
Czyzby Ci sie przypomnial update z 7.3\7.4 ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Davo Pokaż post
Pffff ;/ trzeba sie liczyc ze bedzie cofka iz margamiego nawet hakli i innych,dużo ludzi popadało na mass kickach ;/ ;S aaa...dajcie spokój ;/
Magrami sam dal passy..to neich teraz placze xD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Malvich Pokaż post
Moze to rodzice ktorych wnerwia to ze ich pociechy calymi dniami siedza przed kompem sie zebrali i postanowili "uwolnic" dzieci od kompa
Odwet matki ktora dostala krzeslem powiadasz?

A teraz pomyslcie..zbliza sie koniec roku..pouczcie sie, poprawcie oceny, dzieki tym kilku dniom mozecie wiele osgiagnac...np nie stracic roku, badz poznac ciekawych ludzi...

Btw. Jakby ktos nie wiedzial to Romek nam hacka zafundowal

Ostatnio edytowany przez Elder Nagan - 07-05-2007 o 10:46.
Elder Nagan jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.