Cytuj:
A co do Snooka to po trzeciej sesji Higgins - Selby 12:4
|
drugiej sesji. Blisko bylem poprawnego wytypowania finalistow, ale coz - zgodnie z moimi oczekiwaniami, Higgins mistrzem swiata. I dobrze, przynajmniej tytul bedzie mial ktos, kto faktycznie na niego zasluzyl w perspektywie calego sezonu, a nie takie jednoturniejowe wyskoki jak Dott czy Murphy.
A co do Czelsi vs ManUtd - pf... jak zamierzacie sie teraz licytowac, kto jest lepszy, to wy*******ac do innego tematu, bo od dobrych kilku dni nic innego nie da sie tu przeczytac procz waszych dziecinnych klotni, ktore i tak skoncza sie w najlepszym wypadku warnami (oj juz ja sie o to postaram ;]). Postronnego obserwatora, takiego jak np. ja, gowno obchodza wasze spory, wiec zalozcie sobie temat w FE czy w jakimkolwiek innym miejscu, ale won z tego topicu.
No i Prokom ladnie rozjechal wczoraj Anwil. Wloclawek praktycznie nic nie mial w tym meczu do powiedzenia, Prokom mial lepszych/lepiej dysponowanych zawodnikow na kazdej pozycji (Besok > Hill, Wojcik > Grudzinski, Hukic... no moze tu akurat < Jagodnik, Slanina > Pluta [w obecnej formie], Dalmau >> Thomas >>>>>> Otasevic) i skrzetnie to wykorzystal. Jest 3-2 dla Sopotu, w czwartek kolejny mecz we Wloclawku - mam nadzieje, ze nie ostatni, bardzo chetnie bym obejrzal decydujacy o awansie mecz, w ktorym zawodnicy obu druzyn graliby o byc albo nie byc w finale.
Co jeszcze... Legia rozpykala Pogon, Wisla przegrala z Odra (;dddd), Zaglebie i Belchatow odskakuja... Tak wczoraj z Raulem sobie rozmawialismy, ze troche niedobrze sie stalo ze to Belchatow lub Zaglebie zdobedzie mistrzostwo i zagra w el. LM, gdyz zaden klub nie ma zawodnikow ogranych w pucharach/reprezentacji i nawet jesli uda im sie do tej 3 rundy awansowac, to jak trafia na taki Liverpool, Arsenal, Ajax czy Milan, to na wyjezdzie moze zezrec ich okrutny stres/strach/panika i bedzie pogrom... No nic, to sie okaze, i to juz bardzo niedlugo.