Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2007, 12:31   #379
Bastash
Zbanowany

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Bastash ma numer GG 2751608
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik Pokaż post
czyli że RVN to jest technik jakich mało?ja zawsze myślałem że lis pola karnego z w miare dobrą techniką.
Nie mówię o pojedynczych piłkarzach tylko ogólnie o grze Realu. Od kiedy przestali wydawać grube miliony na najlepszych piłkarzy Europy dla nazwiska a zaczęli sprowadzać piłkarzy typu Robinho, Ramos, RvN, Baptista grają o wiele bardziej widowiskowo, przynajmniej wg mnie. Chociaż muszę przyznać, że RvN to kolejny transfer uznanego, zaawansowanego wiekowo piłkarza, jednak w 100% trafiony.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik Pokaż post
Co do wczorajszego meczu
1.Ramos sfaulowany w polu karnym przez Kanute-gwizdek milczy
2.ręka piłkarza sevilli na 40 metrze-widzieli wszysc oprócz pana z gwizdkiem
3.dwie żółte kartki dla Robinho w ciągu minuty!
4.Beckhma żółta-przewracany przez piłkarza Sevilli we własnym polu karnym
I znowu zaczyna się, że Real jest cały czas krzywdzony. Może podam 2 sytuacje z głowy. Anulowanie kartki dla Beckhama to raz. Finał Pucharu Hiszpanii sprzed ~50 lat, kiedy to Barca wygrała 3:0 pierwszy mecz a w rewanżu Real zniszczył FCB 11:1. Wtedy w Hiszpanii była wojna domowa, rządził Gen. Franco, którego maskotką był Real Madryt. Przed meczem rewanżowym wysłał "swoje siły", które "przekonały" piłkarzy Barcy, że lepiej dla nich, żeby tego nie wygrali. Inna grupa pogadała z sędziami. I teraz możemy tak jechać z tym tematem cały czas, tylko po co? Nie jedna drużyna była krzywdzona pod stolikiem. EOT
Bastash jest offline   Odpowiedz z Cytatem