Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ghotred
A no tak bo ty sie uczysz dla ocen a nie po to zeby byc madrym czlowiekiem. Na sile zakuwasz bo chcesz zeby mamusia cie pochwalila i dala kaske na nowego pacca. Boze, gdzie tacy sie rodzą...
Uczyć się trzeba przez CAŁY rok jednakowo systematycznie a jesli tego nie rozumiesz to jestes debilem. Zachowujesz się jak siusiumajtki z gimnazjum co dody słuchają i na ostatni miesiąc liżą dupę nauczycielom a przez caly rok nic nie robily tylko bawily sie z psiapsiolkami na placu zabaw.
Moja samoocena obnizyla sie o 4 punkty po przeczytaniu twoich postów, bo wstyd mi jest byc czlowiekiem skoro wsrod tej rasy sa tacy debile...
|
Takich rzeczy o sobie jeszcze nie slyszalem ;P Wszystko przeciwnie co napisales jest
1.Nie ma madrych ludzi, sa tylko cwansi
2. Mialem 9 PACCow ani jedneog nie kupilem za rl kase
3.Z nauka trzeba sobie dac spokoj przez rok tylko na koncu sie pomeczyc
4.Nigdy nie lizalem dupy nauczyciela i tego dalej nie robie
5.Zadziwia mnie fakt ze obnizyla Ci sie samoocena po przeczytaniu cudzych postow, no widzisz wyszlo na ta ze jestes idiota bo nawet nie wiesz o czym mowie ;/
Widze ze mam PW nowe zapewne warn
hah nie warn!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ghotred
...tylko bawily sie z psiapsiolkami na placu zabaw.
|
nie wiem jak ty ale ja nie mam "psiapsiolek" przyjaciol i kolezanki mam ale "psiapsiolek" niestety nie

Moze zostaniesz jedna z nich? Plosi...wez jak juz masz takie glupoty pisac i uzywac tego "pi$ma" to zamilcz