Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2007, 15:32   #1
Miltiades
Użytkownik Forum

Miltiades's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Raszyn

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Miltiades
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 112
Poziom mag.: 7
Miltiades ma numer GG 9118314
Domyślny @ WBKamikadze. About me.

Myślałem, że przez ostatni mój okres gry mam do czynienia z ludźmi wyrozumiałymi. Otóż zaczynając od początku. Pewnego dnia wchodzę sobie na tibia.com zauważyłem, że nie jestem w WBK. Pomyślałem "nie jestem im potrzebny", "chcą wygrać beze mnie". Po czym dowiaduje się "Dostałeś kicked z guild bo nie brałeś udziału w warze." I to właśnie chciałbym wyjaśnić. To iż nie było mnie na 2 pierwszych "akcjach" było spowodowane tym, że trenuję i nie mogę być akurat w tych godzinach których wyznaczacie. Wchodzę na vt jak wracam z treningu pytam "jestem potrzebny?" cisza. Następnego dnia jestem o wyznaczonej porze jestem i nic się nie dzieje. i tak 2 razy z rzędu. Po czym pytam "kolegi" "czemu się nie odzywasz obcy jestem?" odpowiedź: "ta". Dałem sobie spokój. Wczoraj wchodząc na ten magiczny program vt zobaczyłem napis "kicked: nie w gildii". A podobno się boje z pz wyjśc....

1. Kwestią przypadku jest to, że akurat jak byłem to nic się nie działo.
2. Czemu nikt napisać na prv or gg skoro "tak mnie brakowało" ?
3. Nawet jeśli mnie tam nie chcecie to nie powód żeby traktować mnie jak obcego chyba?

P.S. Zdecydowałem się napisać tego posta po poście na mój temat na forum innego serwera.
Miltiades jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.