Kurwa, rób swój kochany temacik z reklamą, ale za nic wysyłaj mi reklamówki na pm. Na dodatek z błędami... Trafiłem do elitarnego grona, które dostaje reklamę na pm plx?
Ok, jeśli już mi pierniczy na pm, to się zobaczy.
Ok, załadowało się. Hm, skąd znam ten szablon?
Zamiast loga(niedługo zobaczymy to arcydzieło) widzę to:
Kod:
To jest własny nagłówek. Możesz go całkowicie zmienić w panelu admina, prawdopodobnie kolorystyka jest nieodpowiednia, możesz ją dobrać w zależności jakiego stylu używasz. Jezeli w kodzie HTML nagłówka wpiszesz tylko: get_from_template nagłówek portalu będzie pobierany z pliku portal_header.tpl w katalogu aktualnego stylu, działają w nim {ZMIENNE} stylów dokładnie tak samo jak w nagłówku forum.
Lol. Nawet loga nie umie się zamieścić? O ile jest...
Co tu jeszcze jest? Oho, jakiś boski
poradnik. Nie będę go opisywał, absolutny majstersztyk. Dam tylko jego fragmencik.
Cytuj:
i wypelniamy fioletowe pole na bialo.Nastepnie kopiujemy to cos i wklejamy na przygodowana wczesniej plansze np.trawe lub inne podloze.
|
"to coś", "przygodowanie"... to się nazywa polysz.
Menu za to prezentuje się następująco:
Kod:
własny link
Forum
Strona Główna
Użytkownicy
Szukaj
Grupy
Kto tu rzadzi :)
wlasny link2
Polecam "własne linki", najlepsza część strony.
Głosowanie na temat forum. Treść posta:
Cytuj:
Jak podoba ci sie nasze forum?
Ps: Mam logi czynności wienc wiem kto jaka wybrał opcje hehehe <joker>
|
Hm...
Sesje RPG. Misza, powinieneś być dumny. Natchnąłeś ludzi bez pomysłu, mają po co żyć.
Sesje są 4, nie będę ich opisywał, gdyż się nawet na dobre nie rozpoczęły. Jest jeden smaczek: jedna z nich nazywa się "Fallen Earth". Dziwnie znajoma nazwa.
Patrzcie, jest nawet turniej fake'owy! Może nie dosłownie, bo przyjął nazwę "Starcie Tytanów". Piękna nazwa, aż chce się toczyć batalie. Niestety, pozgłaszała się tylko śmietanka administratorska, normalnych userów jak na lekarstwo.
Regulamin do ST nie jest długi, ale bardzo treściwy:
Cytuj:
Regulamin.
(mój 1 obrazek) (twój 1 obrazek) wygrany obrazek dostaje 2 pkt, remis 1 pkt, przegrany 0 pkt.
Robimy obrazków do 20.
|
Ostatnim elementem, na który zwróciłem uwagę, to fake na stronie głównej o wdzięcznej nazwie "Przygody Draxona Klaxona". Szkoda, że u nas nie ma takich rodzynków.
Podziwiam was, stworzyliście przystań dla każdego rpg fake'owca. Jest to najlepszy serwis o fake'ach, profesjonalnie przygotowana witryna.
Nareszcie wszystkie fajfusy się tam przeniosą.