Drogi Olku : jezeli slowa ze nie obdarzylem cie zaufaniem piszesz powaznie .... to miales moje zaufanie jakies pare miesiecy ?? od kiedy trwa wojna ?? listopad ?? grudzien ?? a mamy polowe maja ... i to ja zawsze opowiadalem ze masz problemy z netem , potem ze musisz podexpic , potem ze wpierw z kumplami musisz sobie niektore sprawy ustawic .... trwalo to bardzo dlugo i jak napisal Boixos chyba jako jedyna osoba caly czas bylem za toba .... ale im dalej tym stawiales nowe warunki .... UWAGA prosze posluchac :
1. musisz byc liderem gildii choc miales do niej dojsc pod koniec wojny .
2. nie mozesz dojsc do wojny bo ty musisz miec najwiecej fragow.
3 raz ta osoba ci nie pasowala raz ta .....
4 niektore osoby teraz sa w ng co ci nie pasowalo i jakos gitara gra ...
Zawsze w ciebie wierzylem , zawsze bronilem , klocilem sie o ciebie zawsze .... ale chyba coraz to nowe WAŻNE powody , jakos mnie nie przekonaly do tego aby dalej bronic twojego dobrego imienia ... Zawsze w ciebie wierzylem ... ale chyba to ja wyszedlem an idiote przed swoimi kumplami z Et i LS bo nigdy nie dalem an ciebie slowa powiedziec , i reczylem za ciebie ... jak widac na prozno .... i naprawde nie wiem czy wole Polacksa Dotrzymujacego slowo , ale jest noobem czy 127 lvl ktory nie dotrzymuje slowa i nie wesprze ludzi ktorzy mu zaufali ...
Suv nie pisze tego na forum aby w jaki kolwiek sposob cie osmieszyc ... ale skoro zaczelo sie to na forum to na forum niech sie skonczy ... i przed ludzmi siwecimy oczami ?? tak bo miedzy innymi wiele osob z forum wspomoglo nas w wojnie i liczyli na ansza wygrana ... i wiedziales o tym ale chyba olewajac nas zlekcewazyles te osoby ktore nas wspomogly bo tez liczyly na ciebie !!!
Dla mnie zawsze bedziesz kumplem Olku ale chyba troche zabladziles w tym swoim tibijskim zyciu ....