Cytuj:
Oryginalnie napisane przez P0nury
A kto Ci kjoerva broni zrobić tego palka?
Poza tym z 80/80 i bronią pokroju avengera/arcane staffa expi się już bardzo przyjemnie (sam mam 81/80 i arcane staffa. Na scarabach na -3 bez większych problemów mogę wyciągnąć koło 30k/h przy ZEROWYM zużyciu uhów/manasów podczas, gdy znajomy ładną kasę musi utopić, żeby wycisnąć te 20k/h więcej ode mnie na dragach). Mnie tam nie przeszkadza to, że nie klepie 70k/h na moim lvl'u i skillach. Gram dla przyjemności, nie dla cyferek.
|
Ta jasne już to widze, ja nie moge na hidden wyciągnąć 24k/h, 80 rycek ma best 25k/h z 85 skillem z d lanca to ty odrazu 30k/h...
Gra dla przyjemności jest palkiem, bo dla porownania palek ma 40k/h na gsach około 50 lvla, a rycek więcej na zółwich...
Cytuj:
na 50 lvl nie zrobisz na zolwiach 50k/h z jednego prozaiczngo powodu - jestes zbyt wolny sorc bije 70k na dragach moze i owszem, ale nie zapominaj ile on kasy w to laduje.
|
Huja w to ładuje a nie ile kasy, z dragow się zwraca z samych djin items (woi, d hammer d shield, broady), a jak sie zrobi lootbaga, to jest sie na OLBRZYMIM+, najwyżej przejde sie na arene, do jakiegos 140 ms ktory loota nie zbiera i poprosze o broady, jestem pewny ze na non pvp da bo nie chce zeby mu ktos resp klepal, a na pvp zalezy czy ma humor
Ahh i moj best na -2+-3 to 47.6k/h, więc mało nie brakuje..