Będę tu zamieszczać ss-y z mojego życia z RYL-a

. Życze miłego oglądania.

No to ok, iż niegram w Tibie to zagrywam w coś innego

. Właśnie przedchwilą było powstanie ludzi przeciwko Ak'kanom na Battle Grounds (tzw. ARENA). Ak'kani przybyli ze swoimi elitami (lvl 60+) na Arene by ludzie niezdobywali zbyt łatwej kasy (bo są błędy ... to tylko beta

) eee znaczy się żeby niezdobywali medali (100 medali na 1 minute , 100 medali = 20.000 złota... czyli troche to jest

) ale iż żeby je zdobywać trzeba iść do środkowej wieży . Walka była dość szybka i zato miła dla oka

. OTo zdjęcia które mi się udało zrobić

.
1) Oto armia która szykuje się iść na Demony (Ak'kanów)
2)tutaj już bieg do wieży ale bez większego przygotowania... znaczy się bez czaru Mana Cell (magic shield) bo zasłaby jeszcze i krótko u mnie trwa..za mały poziom w nim mam

.
3) Zanim dotarłem było już po wszystkim

. Widziałem tylko "Hahhaha they died

" i takie tam, przy okazji ktoś se rzucił Battle Cry

(Zerk ;P ?)
4)Czekamy na Demony ... i przyglądamy się ich wieży (BUG ...

gdyby go niebyło to by była zniszczona i na jej miejscu nasza by stała

)...
5)Dalej czekamy na Demony

a jak przyjrzycie się to "w" wieży jest gostek wiadomo dla tych którzy grają ludźmi że to był demon ... ale w skórze człowieka (jego główny char do Ak'kan ale użył chara człowieka by zniszczyć wieże)... coś mu niewychodzi rozwalanie wieży
6) Atak na biednego Rune (rune - Sorcerer u Demonów)
7) Tutaj uciekam na tyły żeby niedostać przypadkiem z Rota (wygląda jak SD ale jest to coś w rodzaju Ognia u Ludzkości

). Widać także na mnie Tarcze magiczną

.
8)Odpoczynek...ostatni padł....czyżby???
9)tak jak widać, gonie kolesia

...
10)Powrót, niedość że przez dość zły skutek (ale i tak jak sie potem okaże żaden zysk z zabicia... ? jakiś bug ???) to jeszcze zły koniec...
11)Wydawało się że nic się niestanie... więc sobie usiadłem i...
12) Jak widać na prawo od moich zwłok coś przemkneło... RUNE !!! (sorc) ... jak grom z jasnego nieba... nawet niepoczułem co mnie ugryzło
13)Czekam na respawna

... już z 20 sekund mineło
14)WKOŃCU RESPAWN !!! PO 40 sekundach XD...normalka ;P na Arenie

, szkoda że clerica niemieliśmy
15)Miasto Tessito (jakoś tak

) , największe na pierwszej wyspie... ładna odmiana dla oczu... jak tu zielono (arena przypomina świat Ak'kanów...taki szary bez kolorów

)
16) No to idziemy spowrotem

. W oddali widać ładne góry

... ładne widoki są ... zamieszcze potem kilka ładnych

.
17) No i jesteśmy... Western ?
18) Zanim wszyscy dojdą pokaże wam moje statsy itp
19) Tera czary, 1
20) 2
21) 3
22) 4
23) 5
24) No dobra niechce pokazywać ostatniego czaru bo to jest do Teleportowania drużyny w miejsce w którym ty się znajdujesz... nieposiada poziomów i zabiera 2k many. Tu widać tajemniczą .... Kostkę ??? (nie bug) może prezent od Obcych

?
25) Nieznany przezemnie wcześniej czar.... nieposiadam go
26) Eh ledwo co wyszliśmy to Rune nam wyszkoczył
27) Ok biegniemy do wieży
28) No to Mojo (najlepszy PVP sorcerer u ludzi) teleportował
29) Na dole widać że coś zrobiłem...a dokładniej zabiłem 2

...i to prawie solo

. (niezrobiłem zdjęcia jak ich biłem... trza było działać szybko bo tam każdy ułamek sekundy cenny jest)
30) Pogoń - na przodzie widać Ak'kana ... a dokładniej Templayera (chyba dobrze napisałem

)
31) Pogoń - On jeszcze żyje :O . A ja niemam zasięgu na czar

((
32) Niech to...zgubiłem go
33) Ok, odpoczynek

. Na lewo widać ładnego Enchantera (jeden z wyborów młodego maga, ma do wyboru Sorcerer lub Enchanter... ja to Sorc

)
34) Tu widać jak Demon zabił Polaka !!! (King_Ralf to Polak) ale Polak został pomszczony przez Mojo

.
35) Oto rune (lvl 66 !!!!) ... eh widać że ma Flexiblity (odmiana Magic shielda u Demonów... )
36) Obydwa czary które wystrzeliłem nic jej/jemu niezrobiły
37) Hit od rune
38) Tu dostałem z Rota

... szybko i boleśnie padłem...ohhhh
39) Pożegnanie z innymi...
40) No i na koniec moje statsy :
Edit:
Kreska obok nicka oznacza ze jesteś Elitą albo Veteranem ...chodzi tu o sławę (Fame)

, no oczywiście fame tylko w PVP zdobywasz (chyba ;P ) Niestety tu niezdobyłem ani troche :/ ...jakiś bug był (miałem 95 i na końcu miałem 95... i tak by na jedno wyszło

gdyż za 1 przeciwnika dostaje się 5 fame (ja zabiłem dotej pory licząc także tych 10 więc jak kilka razy pod rząd zabijesz to więcej chyba

) a jak padniesz tracisz 5

.