Bez komentarza...
Na początek mówię Hail wam wszystkim!
Chciałbym dodać od siebie że zgadzam się z niektórymi którzy się wcześniej wypowiadali, że Tibia jest dodatkiem do życia a nie życie dodatkiem do Tibii... Chciałem również powiedzieć że wielkie pozdro dla tych, którzy w Tibię grają 12h na dobę... Ja wolę wyskoczyć z Jeedy'm na piwko, pograć z qmplami w piłę albo basket, i czasami bywa tak, że w tygodniu nie znajduję czasu na grę... Tibia nie jest dla mnie "zabijaczem" nudy, bo ja nudę zabijam książkami i nauką. Chodzę do dobrego Liceum, mam dobre stopnie... Cóż mi więcej potrzeba? Tibia jest jedną z niewielu "przyjemności" które pozostały w moim nędznym życiu... Nie lubię jak kłócicie się między sobą o to czym jest Tibia, gadaniem "CipSoft bleee" bo to nie ma sensu... Widzi ktoś jakiś sens w napisaniu posta "CipSoft śmierdzi"? Ja takowego znaleźć nie potrafię... Wierzcie mi, że Tibia to nie wszystko... ona w przyszłości nie zarobi na utrzymanie waszej rodziny, nie da wam powodu do dumy przed znajomymi, którzy lepiej zagospodarowali wolny czas.
Przepraszam za to, że się tak rozpisałem, ale chciałem dodać coś od siebie do tej "dyskusji"... I przepraszam Admina i modków za offtopa bez zdjęć ale nie mam postów i nie robie nic ciekawego w grze...
Pozdro wszystkim ziomkom z gry i z rl life!
@Buba
Hail Danera!
|