Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xzonixek
Ta jasne już to widze, ja nie moge na hidden wyciągnąć 24k/h, 80 rycek ma best 25k/h z 85 skillem z d lanca to ty odrazu 30k/h...
|
Tak, to prawda.... z tym, że gówno prawda!
Scaraby znam na pamięć i na hidden bez problemu robiłem 26k/h, a expiąc na czas w porywach sięgałem 33k/h mając 82 skil z GSem w łapie.
Cytuj:
Huja w to ładuje a nie ile kasy, z dragow się zwraca z samych djin items (woi, d hammer d shield, broady), a jak sie zrobi lootbaga, to jest sie na OLBRZYMIM+, najwyżej przejde sie na arene, do jakiegos 140 ms ktory loota nie zbiera i poprosze o broady, jestem pewny ze na non pvp da bo nie chce zeby mu ktos resp klepal, a na pvp zalezy czy ma humor
Ahh i moj best na -2+-3 to 47.6k/h, więc mało nie brakuje..
|
No fajnie, ostatnie 2-3mln expa wbiłem na dragach, zwracało mi się ze śmieci mace/steel shield/ kusze, a od steel helmetów zaczynałem liczyć zyski, nie wspominając o djinn items, więc nie masz czym się szczycić.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha
Ty nic po pohu nawet nie mow, widac ze chyba nie expiles tam... tam jest taki tlok, kazda proba wyegzekwowania swoich praw do expa z racji ze byles pierwszy od razu spotyka sie z ostrym sprzeciwem bo to "publiczny resp", probowalem tam kilka razy poexpic to musialem walczyc z 2-3 innymi palkami o kazdego GSa, expic to tam mozna tylko przed 10 rano albo po 22 wieczorem
|
Niestety to da się odczuć, aż się przypomina wypowiedź jednego z amatorów na GSy - "Na pohu nie ma czegoś takiego jak 'zajęte'."
Cytuj:
PS: przyjemnosc to nie tylko szybkosc expienia, a takze komfortowość expa, bo knight w tym momencie bije wszystkich na glowe...
|
Gratuluje trafnego spostrzeżenia, naprawdę.