Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik
hehehe, ty juz nawet nie wiesz kogo atakujesz a kogo nie... nie zaatakowalas mnie na greenshore, mowilas tylko, ze mnie nienawidzisz i ze wszystkich nienawidzisz.
Poki co jesli 100 osob nazeka, ze jestes PK/PA to chyba cos w tym jest. Czy to moze taka zmowa, wszyscy sie umowili, ze beda tak na Ciebie mowic, zebys nawet Ty sama w to uwierzyla? I tak jak napisalem, nic do Ciebie i Kotiego nie mam (z nim mam nawet stosunki bardziej im plus), wyciagam tylko wnioski z tego co piszecie ^_^
|
NO wlasnie a powiedz mi jeszcze jedno ja jestem TOP 1 PA/PK teraz a za co? Za to ze powiedzialem kolesiowi 'hunted' jak mnie zaczal wyzywac. Nawet go nie dotknalem. Za samo to ze powiedzialem komus hunted. Wszyscy na forum sa hunted Oo dopiero teraz to jest PK!!!!!
Ale jak pan Alfis pekuje w KAZDY dzien na swoich noob charach albo Pirreusie to nikt nic nie mowi ani nie pisze. Jak pan Wrath zrobil sobei 2 tygodnie PA spree dzien w dzien i zarobil 2 000000 gp slownie 2 MILIONY gp w 2 tygodnie to tez nikt nic nie pisal. Czy ja komus kiedykolwiek zabralem bohy? Nie wydaje mi sie. Ale jednak jestem PA!!!!!
Jak wiesz pewnie Zalfik to jestem uwieziony na poi kotim. Przed chwila stalem sobei noob charem w depo i od razu jakies polaczki do mnie z ryjem ze jestem noobem no i pare polecialo wyzwisk. HMm ciekaw jestem tylko czemu nigdy czegos takiego nie slysze ze strony Szwedow( chociazby noobkow lub tez noob charow, bo swe nooba jest duzo ciezej spotkac) .
Pewnie znacie Larosa Feleona. On przez cala swoja gre nie zrobil w ogole PA. Jezeli kogos lal to zawsze mial reason. Ale nikt nigdy tego nie docenial. Sam mi to kiedys powiedzial ze to jest strasznie dziwne. Ja tez bylem tym milym przez przeszlo 1.5 roku na pewno. Ale widzisz Zalfik jak tak o mnie mowia to dlaczego ja mam sie taki nie stac. Mi to nie zaszkodzi a tylko w koncu troche zabawy bede miec.